Close Popup
Lys tilstand

Plagiat Tjek 

For at bruge dette plagiat tjek værktøj skal du kopiere og indsætte din tekst i boksen nedenfor, og derefter klikke på knappen "check plagiat", læn dig tilbage og se, hvordan din artikel gennemgår en gratis plagiatscanning.

Klik her
Danish
billede af klar tekst
Ordbegrænsning/søgning: 0/1000 Bryd ordgrænsen ind $4.99 kun
4.7
5M+ reviews
Tjek plagiat via webside-URL
image of url link
Ekskluder en bestemt URL
+ Tilføj nyt
image of exclude url
PRO PricingDeep Plagiat Checker Tjek grammatik

Fordele ved SmallSEOTools’ Gratis Plagiat Tjek Værktøj 

Værktøjet gratis plagiat tjek tilbudt på SmallSEOTools giver sine brugere adskillige fordele. Fra studerende til lærere, forskere, forfattere, udgivere og bloggere kan alle få de bedste fordele ved SmallSEOTools plagiat checker, som inkluderer følgende:

Hurtigt og problemfrit 

Dette plagiatkontrol værktøj er et superhurtigt værktøj, der genererer resultater inden for få sekunder. Den brugervenlige grænseflade af dette onlineværktøj gør det muligt for brugere at tjek plagiat uden at følge nogen kompleks procedure.

Multi-platform understøttende 

Vores plagiat tjekker er et webbaseret værktøj, der kan tilgås via enhver enhed. Du behøver ikke at installere et plugin eller software for at kontrollere duplikering med dette plagiat tjek værktøj. Uanset om du har en Android-, iOS-, Windows-, Linux- eller Mac-enhed, kan du nemt få adgang til dette onlineværktøj og finde ud af tilfældene af plagiat med et par klik. Alt du skal tjek for plagiat er at forbinde din enhed til en stabil internetforbindelse.

Gratis plagiat checker online 

Der er ingen omkostninger forbundet med at bruge SmallSEOTools' duplicate content checker. Brugerne bliver ikke bedt om at betale en eneste krone for forbruget af denne online plagiatkontrol tjeneste. Uanset hvor mange stykker tekst du skal bruge tjek plagiat, kan du bruge dette gratis plagiat tjek så ofte du ønsker, uden at skulle stå over for nogen begrænsninger eller betale gebyrer.

Find matchende kilder 

Når de opdager plagiat, ønsker alle at kende de links, hvorfra deres tekst matcher. Den bedste plagiat tjekker af SmallSEOTools registrerer ikke kun de duplikerede dele af din tekst, men giver dig også en liste over kilder, hvorfra din indtastede tekst er plagieret. Hvis du vil beholde listen over matchende kilder som bevis, kan du downloade plagiatscanningsrapporten gratis med et enkelt klik.
 

✓ Resultater:

100% nøjagtig

📖 Ord:

Op til 30.000

👤 Brugere:

10M+

🔏 Privatliv:

Garanteret

Funktioner af Vores Plagiat Tjek Værktøj 

En liste over nøglefunktioner:

1. Milliarder af websider 

Dette plagiat tjek værktøj kan matche dit indhold med milliarder af websider på internettet. Når du har uploadet dit indhold, vil det automatisk køre det mod alt eksisterende indhold på nettet inden for få sekunder, hvilket gør det til det mest sofistikerede, men hurtigste plagiat checker, du nogensinde vil støde på i din levetid.

2. Automatisk genskrivningsfunktion 

Den har en mulighed for automatisk at omskrive det indhold, du kører på den, med blot et enkelt klik. Hvis dit indhold indeholder plagieret arbejde, skal du blot klikke på genskrivningsmuligheden. Du vil blive ført til vores automatiske omskrivningsværktøj, hvor dit indhold vil blive opdateret med det samme. Dette er en indbygget funktion, der er tilgængelig lige inde i værktøjet helt gratis.

3. Flere dokumentformater 

Vores plagiat tjekker giver dig mulighed for at uploade forskellige formater af dokumenter, herunder .doc, .docx, .txt, .tex, .rtf, .odt og .pdf. Det betyder, at det ikke er lige meget, hvilket format dit indhold har; så længe det er digitalt, vil vores værktøj klare resten af arbejdet.

4. URL-integration 

Med dette gratis plagiat tjek værktøj kan du uploade forskellige formater af dokumenter og tjekke for plagiat via en hjemmeside-URL. Indtast blot websidens URL og klik på knappen "check plagiat", så er du i gang.

5. Rapporteringsmulighed 

Vores plagiat scanner kommer med en rapporteringsmulighed, der giver dig mulighed for at downloade en rapport over den plagiat test, du kører. Det betyder, at du nu har en form for bevis at sende videre til de relevante parter og en registrering at føre. Fantastisk!

6. Delingsmulighed 

Hvad med en mulighed for at dele den genererede plagiatrapport? Vil du også have det lige INDE i værktøjet? Nå, vi har dig dækket!

7. Flere sprog 

Denne funktion giver dig mulighed for at tjek plagiat på dokumenter på andre sprog end engelsk, så uanset om dit indhold er skrevet på русский, 日本語, Italiano, français, Português, Español, Deutsche, 中文 osv. Vores værktøj kan tale dit sprog.

8. Cloud-kompatibilitet 

Bor i skyen? Vores plagiat tjek værktøj kan tjekke indhold fra skyen, inklusive Google Drive og Dropbox. Vælg, hvor dit indhold bor i skyen, og vælg det specifikke stykke dokument, du vil køre, og vores plagiat scanner klarer resten.

9. Lokal lagring 

Hvis dit indhold er relativt lokalt og bor i en fil på din computer, kan du uploade det direkte fra det lokale lager.

10. Procentmålere 

Når du har uploadet dit indhold og klikket på tjek plagiat, vil vores plagiat checker vise dig, i procenter, niveauerne af både plagieret og unikt indhold i dokumentet. For eksempel vil det fortælle dig, at 82 % af indholdet er unikt, mens 18 % er plagieret.

11. Et listebaseret, sætningsmæssigt resultat 

Værktøjet stopper ikke med at vise dig de procentvise niveauer af plagieret og unikt indhold. Det viser dig også, i et listeformat, så det er nemt at opdage, både plagierede (hvis nogen) og unikke områder af indholdsstykket, sætning for sætning. Plagierede sætninger vises med rødt, mens de unikke er vist med grønt for din bekvemmelighed.

12. Fremhævet dokumentvisning 

Du kan også se resultatet i en dokumentvisning med blot et enkelt klik. Hele indholdet vises i ét dokument, og de plagierede materialer er fremhævet med rødt.

13. Mulighed for at se matchede resultater 

Med dette gratis plagiat tjek værktøj kan du se det eksterne indhold, der matcher de røde sætninger i dit dokument. Plus, URL'en på den eksterne webside tilføjes for en hurtig og tilgængelig undersøgelse af indholdet.

14. Et-klik sammenligning funktion 

Når resultaterne er kommet, kan du klikke på knappen "Sammenlign" på en hvilken som helst rød (plagiat) linje for at gå til Google og sammenligne det pågældende indhold med lignende, der allerede er offentliggjort på nettet. Fantastisk til at finde ud af, hvor det plagierede indhold kommer fra.

15. Ekskluder specifik URL 

Hvis du ikke vil tjek plagiat for en bestemt URL? Indsæt blot den URL i feltet Ekskluder URL, og det vil blive gjort for dig; kopieret (plagieret) indhold fra denne URL vil ikke blive imødegået som plagiat.

16. Plagiatkontrol API 

Hvis du ønsker at udvikle et real-time multitasking plagiat detektionssystem indbygget i din hjemmeside, så har vi din ryg. Plagiat tjek API tilbyder en API integrationsløsning. Dette eliminerer behovet for at tjekke hver artikel for hver elev individuelt og sparer dig for timer efter timers arbejde og hovedpine. Du kan tjek for plagiat for flere essays, afhandlinger eller opgaver fra dine elever med blot et enkelt klik. Dette fungerer også godt for store websteder, der ofte accepterer snesevis af bidragyders artikler.

17. Plagiat Checker WordPress Plugin 

SmallSEOTools plagiat tjek har også et WordPress-plugin til at kontrollere plagiat. Med det kan du spare kostbar tid ved at kopiere og indsætte hele indholdet af dit indlæg. Installer pluginnet, og når du arbejder på et nyt indlæg eller sideindhold, skal du klikke på knappen "tjek for plagiat". Pluginnet vil automatisk begynde at kontrollere det fulde indhold, sætning for sætning. Du kan også sammenligne plagieret indhold i plugin'et ved at klikke på sætninger. Med dette plugin behøver du ikke bekymre dig om, at dit indhold bliver stjålet, eller om søgemaskinerne straffer dit websted for duplikering af indhold.

Hvorfor Gratis Plagiat Tjek (Betydning) 

Uanset om du ved det eller ej, så påvirker plagiat dig på en eller anden måde. Det er lige meget, om du er indholdsskaberen eller den, der forbruger indholdet. Plagiat påvirker os alle.

Som indholdsskaber (skribent, forfatter, researcher, studerende, freelancer, blogger, social media manager osv.), bør du jævnligt tjekke for at sikre, at ingen kopierer dit indhold uden din tilladelse eller giver dig kredit.

Men meget mere end det, så skal du også konstant køre dit indhold på et plagiat kontrol værktøj, før du udgiver eller indsender det for at være sikker på, at dit arbejde ikke indeholder plagiat.

Hvorfor? Fordi plagiat er akademisk uærlighed, et brud på journalistisk etik og frem for alt en udgivelsesforbrydelse.

Som sådan ønsker du ikke at blive offer for plagiat. Hvis dit arbejde indeholder plagieret indhold, hvad enten det er forsætligt eller af uvidenhed, risikerer du alvorlige straffe, herunder:

  • Retslige handlinger
  • Monetær tilbagebetaling og bøder
  • Skadet omdømme

Dette er ikke for at nævne andre konsekvenser som duplikeringsstraffe for SEO-indhold, sænkede placeringer, mistet tillid, mulige akademiske sanktioner osv.

Nu, i den anden ende af spektret, som indholdsforbruger eller bruger (læser, professor eller lærer, der undersøger elevernes arbejde, klient hos freelanceskribenter osv.), er det lige så vigtigt at tjek plagiat, før du accepterer eller handle på ethvert indhold, du støder på eller indsendt til dig.

Og derfor har vi skabt plagiatkontrol værktøjet af SmallSEOTools.

Dette værktøj er designet til at hjælpe dig nemt og hurtigt check plagiat i digitalt tekstbaseret indhold. Den bruges og stoler på af millioner af mennesker verden over og kan nemt prale af at være den mest sofistikerede, funktionsrige, brugervenlige plagiat tjekker online.

Alligevel besluttede vi at gøre det til 100 % gratis plagiat tjek værktøjet .

DIN TUR! 

Vil du selv se alle disse funktioner? Begynd at bruge værktøjet lige nu. Det er 100 % GRATIS.

Dette online-værktøj på førsteklasses niveau er ekstremt nemt at bruge, pålideligt og giver utroligt nøjagtige resultater. Det hjælper dig tjek for plagiat, uanset om dit indhold er akademisk arbejde, et blogindlæg, en e-bog, en nyhedsartikel, en semesteropgave, destinationssideindhold, indhold på hjemmesiden, indhold på sociale medier eller et e-mail-nyhedsbrev.

Bygget af vores dedikerede interne team af yderst talentfulde udviklere, plagiat checker leverer resultater hurtigt. Du kan forvente resultater på så lidt som 0,83 sekunder for 1.000 ord pr. søgning.

Vi respekterer brugernes privatliv og gemmer ikke dit indhold i vores system. Når værktøjet kører plagiat tjek på dit indhold, sletter det automatisk fra vores system med det samme.

Gå til siden plagiat tjekker for at lære mere om værktøjet, og hvordan du bruger det.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad er ordgrænsen til tjek plagiat? 

De forskellige planer for vores gratis plagiat tjek værktøj giver brugerne en specifik ordgrænse til tjek for plagiat. I tabellen nedenfor har vi skitseret den tilladte ordgrænse i hver version.

Hvem bruger SmallSEOTools' plagiat tjek værktøj? 

Folk involveret i enhver skriveopgave elsker at bruge SmallSEOTools plagiatkontrol værktøj til at sikre, at deres arbejde er 100 % originalt. Studerende er afhængige af dette værktøj til at finde kilder, hvorfra teksten matcher, for at give point i deres opgaver og forskningsartikler korrekt. Lærere finder også dette værktøj nyttigt til at identificere plagiat fra arbejde indsendt af deres elever og hurtigt finde ud af de opgaver, der indeholder plagiat mere end den tilladte grænse.

Hvordan kan jeg få et Premium-abonnement på denne plagiat checker online? 

Du kan få et premium-abonnement på SmallSEOTools' plagiat tjek værktøj ved at klikke på GoPro-knappen på landingssiden. Efter at have gået ind på prissiden, kan du udforske de forskellige planer og klikke på abonner-knappen på den plan, du ønsker at købe. Derefter kan du blive registreret, betale med din foretrukne metode og nyde pro-versionen af plagiat checker.

Forbliver mit indhold sikkert på SmallSEOTools? 

Ja! plagiat tjekker holder sine brugeres indhold 100 % sikkert. Databaserne i vores lighedskontrol er designet, så de ikke opbevarer teksten eller filerne, der er uploadet af nogen bruger. Så snart plagiatkontrolprocessen er afsluttet, fjernes den tekst, som brugeren har indtastet, automatisk fra serverne og databaserne for dette gratis plagiat tjek værktøj. Kort sagt, SmallSEOTools’ plagiatdetektor vil aldrig opbevare eller dele dine data med tredjeparter.

Hvilke sprog understøttes af dette plagiat tjekker? 

Plagiat checker online af SmallSEOTools understøtter 30+ sprog. Du behøver ikke finde et specifikt plagiatdetektionsværktøj til at kontrollere ligheden af en tekst på et andet sprog end engelsk på grund af tilgængeligheden af vores flersprogede støtte plagiat tjekker. De bedste sprog, der understøttes af dette værktøj, inkluderer engelsk, Deutsche, Espanol, Italiano, Korean, Francais og mange flere.

Hvorfor skal jeg bruge en plagiatkontrol gratis? 

På grund af den store arbejdsbyrde og involvering i skriveprocessen, har folk ikke tid nok til at opdage og fjerne plagiat uafhængigt. Du bør bruge et plagiat tjek værktøj til at opdage tilfælde af duplikering uden at spilde tid eller investere kræfter. Dette værktøj genererer en plagiatrapport og viser plagiatresultater øjeblikkeligt.

Hvordan hjælper et gratis speciale plagiat scanner studerende? 

De studerende kan bruge den gratis software mod plagiat til at kontrollere afhandlingsplagiat i procenter. Den fungerer også som citationsassistent og hjælper eleverne med at finde plagiatsider.

Hvordan tjekker lærere speciale plagiat? 

Dette online gratis værktøj til afhandlingsplagiat giver lærere mulighed for at opdage plagiat fra arbejde indsendt af elever. Dette gratis plagiat tjek værktøj gør det muligt for lærere at tjekke speciale plagiat og hurtigt finde ud af, om eleverne har holdt sig inden for den tilladte plagiatgrænse.

Hvordan kan jeg finde plagierede kilder til citering? 

Plagiat tjekkersoftwaren er den ultimative løsning til at finde plagiatwebsteder til at citere kilder. Plagiattestresultaterne, der tilbydes af denne plagiatsoftware, gør det nemt at opdage de plagierede kilder, hvorfra din tekst matcher.

Er dette plagiat tjek værktøj i stand til at opdage AI-genereret indhold? 

Dette plagiat tjek værktøj identificerer duplikeret tekst fra forskellige kilder ved at sammenligne det med en omfattende database med tidligere offentliggjorte kilder. Derudover kan AI-genereret indhold produceret af forskellige AI-skriveværktøjer detekteres ved at bruge vores AI-indholdsdetektor.

Du kan måske lide vores mest populære værktøjer og apps
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret