Lys tilstand

Servicevilkår

Hos SmallSeoTools.com er vi meget opmærksomme på den tillid, du har til os, og vores ansvar for at beskytte dit privatliv. Som en del af dette ansvar deler vi med dig, hvilke oplysninger vi indsamler, når du bruger de værktøjer, der tilbydes på vores hjemmeside, hvorfor vi indsamler dem, og hvordan vi bruger dem til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge SmallSeoTools.com webbaserede værktøjer giver du dit samtykke til de datapraksis, der er beskrevet i disse "Servicevilkår".

Brug af personlige oplysninger

Hvis du abonnerer på vores e-mails eller nyhedsbrev, kan SmallSeoTools.com bruge din personligt identificerbare e-mailadresse til at informere dig om andre produkter eller tjenester, der tilbydes af SmallSeoTools.com og dets tilknyttede selskaber. SmallSeoTools.com kan også kontakte dig via afstemninger for at kunne foretage målinger vedrørende din mening om nuværende tjenester eller potentielle nye tjenester. Vær venligst opmærksom på, at hvis du direkte afslører personligt identificerbare oplysninger eller personligt følsomme data gennem SmallSeoTools.com-bloggen, kan det give autoritet til andre til at indsamle og bruge disse data.

Under ingen omstændigheder sælger, udlejer, leaser SmallSEOTools.com sin kundeliste til tredjepart. SmallSeoTools.com kan, fra tid til anden, kontakte dig på vegne af eksterne forretningspartnere omkring et bestemt tilbud der kan have din interesse. I de tilfælde overføres dine unikke personligt identificerbare oplysninger (e-mail, navn, adresse, telefonnummer) ikke til tredjeparten. Som tilføjelse til dette, kan SmallSeoTools.com dele data med troværdige partnere til at hjælpe os med at udføre statistisk analyse, sende dig e-mail eller postbrev, yde kundesupport, eller arrangere udbringning. Sådanne tredjeparter er forbudt at bruge dine personlige oplysninger undtagen for at levere disse tjenester til SmallSeoTools.com, og de er forpligtet til at opretholde fortroligheden af dine oplysninger.

SmallSeoTools.com vil kun afsløre dine personlige oplysninger uden varsel, hvis det er påkrævet ved lov eller i god tro, at en sådan handling er nødvendig for at: (a) overholde lovens påbud eller overholde juridiske processer SmallSeoTools.com eller webstedet; (b) beskytte og forsvare rettigheder eller ejendom tilhørende SmallSeoTools.com (herunder håndhævelse af denne aftale); og, (c) handle under presserende omstændigheder for at beskytte den personlige sikkerhed for brugere på SmallSeoTools.com, eller offentligheden.

Indsamling af oplysninger

Alle data indsamlet af SmallSeoTools.com-værktøjet kan tilgås manuelt på flere andre måder, der er offentligt tilgængelige online (Whois Lookup, Google Cached Pages osv.). Det er grunden til, at hver enkelt rapport, der genereres på SmallSeoTools.com, betragtes som 'offentlig' og bliver således gemt i vores database. Desuden kan det indekseres af søgemaskiner. SmallSeoTools.com indsamler og bruger webstedsoplysninger til at betjene sine værktøjer og levere de tjenester, du har anmodet om. Disse oplysninger kan omfatte: IP-adresse, domænenavne, estimerede besøgende, in-site og off-site SEO-analyse, brugervenlighed, adgangstider og henvisende webstedsadresser. Disse oplysninger bruges af SmallSeoTools.com til driften af deres tjeneste og til at levere generelle statistikker vedrørende brugen af SmallSeoTools.com webværktøjer.

Begrænsninger

Du accepterer, at du ikke vil:

  • Distribuer indholdet af SmallSEOTools.com til ethvert formål, herunder uden begrænsning kompilering af en intern database, redistribuering eller reproduktion af indholdet af pressen eller medier eller gennem ethvert kommercielt netværk, kabel- eller satellitsystem.
  • Opret afledte værker af, reverse engineering, dekompilere, adskille, tilpasse, oversætte, transmittere, arrangere, ændre, kopiere, bundle, sælge, underlicensere, eksportere, flette, overføre, tilpasse, låne, leje, lease, tildele, dele, outsource, hoste, offentliggøre, gøre tilgængeligt for enhver person eller på anden måde bruge, enten direkte eller indirekte, indholdet/værktøjerne helt eller delvist, i enhver form eller på nogen måde, det være sig fysisk, elektronisk eller på anden måde.
  • Tillad, tillad eller gør noget, der ville krænke eller på anden måde skade virksomhedens eller dets licensgivers ejendomsrettigheder eller tillade enhver tredjepart at få adgang til indholdet/værktøjerne. De begrænsninger, der er angivet i denne aftale, gælder ikke i det begrænsede omfang af begrænsningerne, der er forbudt i henhold til gældende lov.
  • Brug eller forsøg på at bruge automatiseret websteds-grabbing-software (også kendt som webstedsdownloader eller webstedskopieringssoftware) til at gemme flere sider fra webstedet til enhver brug, inklusive offlinevisning.
  • Brug bots.
  • Brug reklameblokeringssoftware til at forhindre indlæsning og visning af reklamer fra webstedet.

Ansvarsfraskrivelse

Værktøjerne leveret af SmallSeoTools.com har ikke til hensigt at forårsage skade på nogen bruger personligt eller professionelt.

Yderligere er oplysningerne heri beregnet til at give generelle retningslinjer om spørgsmål af fælles interesse. Besøgende opfordres til at rådføre sig med SEO-eksperter og rådgive om specifikke forhold, før de træffer nogen beslutning. SmallSeoTools.com afviser ethvert ansvar for brugen af resultater genereret af dets værktøjer. Det vil heller ikke være ansvarlig for fakta, resultater eller output, der misforstås af brugerne.

Sikkerheden af dine personlige oplysninger

SmallSeoTools.com bruger en række sikkerhedsteknologier og -procedurer til at hjælpe med at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, brug eller videregivelse. SmallSeoTools.com sikrer de personligt identificerbare oplysninger, som du forsyner computerens servere med i et kontrolleret, sikkert miljø, beskyttet mod uautoriseret adgang, brug eller afsløring. Når personlige oplysninger (såsom et kreditkortnummer) overføres til andre websteder, er de beskyttet ved brug af kryptering, såsom Secure Socket Layer (SSL)-protokollen.

Ændringer til denne erklæring

SmallSeoTools.com vil lejlighedsvis opdatere disse servicevilkår for at afspejle virksomhedens og kundernes feedback. SmallSeoTools.com opfordrer dig til med jævne mellemrum at læse disse Servicevilkår for at være informeret om hvordan SmallSeoTools.com beskytter dine oplysninger. Når en sådan ændring er foretaget, opdaterer vi "Sidst opdateret"-datoen nedenfor. Brug af SmallSEOTools.com-webstedet indikerer din accept af disse servicevilkår.

Sidst opdateret

25. januar 2023.

SOM SET PÅ:

Du kan måske lide vores mest populære værktøjer og apps
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret