Lys tilstand

OM OS — SMÅ SEO-VÆRKTØJ

Vi er et team af effektivt passionerede SEO-eksperter. Vi bygger små SEO-værktøjer for at hjælpe med at gøre internettet til et bedre sted!

SST-HISTORIEN

I 2010 bemærkede vi, at ikke mange mennesker havde adgang til SEO-værktøjer af høj kvalitet, meget mere, et de kunne bruge gratis. Og på grund af dette fik mange marketingfolk ikke det meste ud af deres søgemaskinemarkedsføring (SEM). Dette var et stort problem, især for low-end brugere.

Vi tog imod udfordringen og gik hurtigt i gang. Vi registrerede smallseotools.com og byggede et team af yderst dygtige professionelle udviklere og samlede brancheeksperter for at begynde at skabe små, men betydningsfulde SEO-værktøjer.

Med det blev Small SEO Tools født.

I dag kører Small SEO Tools, hvad der måske er nettets største "skattekammer" af premium standard SEO-værktøjer, der er let tilgængelige for alle gratis.

VORES stiftelse

Small SEO Tools blev grundlagt i 2010 af Tausif Akram, en velerfaren og mangeårig webiværksætter, der opererer fra London, England. I dag driver Tausif den strategiske vision om Small SEO Tools og bliver ved med at inspirere sit team med sit exceptionelle lederskab og forretningsevner.

SST begyndte alt sammen med en simpel idé: Lad os gøre SEO-værktøjer i premium kvalitet tilgængelige for ALLE. Siden da har der ikke været nogen tilbageblik! Hvad der startede som en lille hjemmeside med kun nogle få grundlæggende værktøjer omdannet til nettets ultimative lager af gratis SEO-værktøjer.

Vores vision er at skabe SEO-værktøjer, der er lige så gode som de betalte, og gøre det samme tilgængeligt for alle på nettet helt gratis. Dette har vi gjort siden 2010 og udvider stadig.

VORES IDEOLOGIER

Hos SST er vores ideologier meget forskellige fra, hvad der er derude. Vi tror på, at der er en bedre måde at lave markedsføring på. Vi tror på, at ligesom de bedste ting i livet er gratis, bør de bedste SEO-værktøjer være gratis for folk at bruge.

Vi brænder besat af det, og det er derfor, vi uddeler vores værktøjer og indhold 100 % gratis.

Vores mission er at levere fremragende SEO-værktøjer, der kan konkurrere med de betalte derude, eller endda præstere bedre end dem - men gratis for alle at bruge.

Vi fokuserer på søgemaskineoptimering og indhold, fordi disse er kernen i internetmarkedsføring. Når først du får dit indhold og SEO rigtigt, vil trafikken flyde og i sidste ende dit salg.

SEO i sig selv er så kompleks og ikke let at forstå eller implementere. Vi ser det som en mulighed for at hjælpe folk - vi er glade for at forenkle SEO for alle gennem vores værktøjer, uddannelse og fællesskab.

HVORDAN VI ER Vokset

Siden vores grundlæggelse er Small SEO Tools vokset fra styrke til styrke, både internt og eksternt. Her er nogle af vores numre:

Vores værktøjer

Fra kun 3 SEO-værktøjer kører vi nu over 120 bemærkelsesværdige SEO- og indholdsværktøjer i mere end 10 kategorier, sandsynligvis den største koncentration af SEO-værktøjer på ét sted på internettet i dag. Men ikke kun er antallet af vores værktøjer vokset, kvaliteten har også oplevet en markant massiv forbedring.

Vores rækkevidde

Vores små SEO-værktøjer bliver brugt af millioner af mennesker fra mere end 100 lande rundt om i verden.

Antal brugere

Vores brugerstyrke er også vokset imponerende. Siden starten er vores værktøjer blevet brugt af millioner af mennesker verden over.

Mediedækning

Vi er elsket, talt om og anbefalet på steder som Microsoft, Mashable, Moz, Entrepreneur.com, Hubspot, Search Engine Journal, Ahrefs, Lifehack, Woorank, Issuu, Steemit og adskillige andre.

VORES BRUGERE

Gennem årene er Small SEO Tools blevet go-to-platformen for forskellige grupper af online marketingfolk. Vores ideelle brugere inkluderer:

 • Hjemmesideadministratorer
 • Hjemmesideejere
 • SEO fagfolk
 • Bloggere
 • Webmastere
 • Freelance skribenter
 • Korrekturlæsere
 • Indholdsredaktører
 • Video redaktører
 • Marketingchefer
 • Online reklamebureauer
 • Infografiske skabere
 • Webdesignere
 • Webudviklere
 • Online fotografer
 • Webudviklere
 • Online fotografer
 • Forskningseksperter
 • Lærere
 • Studerende

Vi har modtaget adskillige vidnesbyrd fra tusinder og atter tusinder af mennesker over hele verden, som brugte vores værktøjer og havde gavn af det.

TA KONTAKT!

Har du spørgsmål eller ideer, du gerne vil dele? Vil du interviewe vores administrerende direktør? Har du brug for hjælp eller support med nogle af vores værktøjer? Vil du dele en vidnesbyrd? Eller vil du bare sige hej?

Du kan altid kontakte os på kl [email protected]

PS: Vi har bemærket, at nogle websteder, der forsøger at efterligne eller efterligne vores platform og værktøjer, er dukket op et par steder rundt omkring på nettet. Vi vil gerne oplyse her, at den eneste officielle hjemmeside for Small SEO Tools er smallseotools.com. Alle vores værktøjer, nyheder og indhold hostes kun på dette domæne.

SOM SET PÅ:

Du kan måske lide vores mest populære værktøjer og apps
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret