Close Popup
Licht

Plagiaat Checker

Om deze gratis plagiaat checker te gebruiken, kopieert en plakt u uw tekst in het onderstaande vak, klikt u vervolgens op de knop "plagiaat checken", leunt u achterover en kijkt u toe terwijl uw artikel een gratis plagiaatscan ondergaat.

Klik hier
Dutch
afbeelding van duidelijke tekst
Woordenlimiet/Zoeken: 0/1000 Breek de woordlimiet in $4.99 enkel en alleen
4.7
5M+ reviews
Controleer plagiaat via webpagina-URL
image of url link
Een specifieke URL uitsluiten
+ Nieuw toevoegen
image of exclude url
PRO PricingDiepe plagiaatcontrole Grammatica controleren

Voordelen van SmallSEOTools’ Plagiaat Checker Gratis

De plagiaat checker die op SmallSEOTools wordt aangeboden, is ongeëvenaard vanwege de voordelen die het zijn gebruikers biedt. Van studenten tot docenten, onderzoekers, schrijvers, uitgevers en bloggers, iedereen kan profiteren van de belangrijkste voordelen van SmallSEOTools plagiaat scanner, waaronder het volgende:

Snel en probleemloos

Dit online plagiaat checker is een supersnel hulpprogramma dat binnen enkele seconden resultaten genereert. De gebruiksvriendelijke interface van deze online hulpmiddel maakt het plagiaatcontroleproces voor de gebruikers vrij eenvoudig. U hoeft geen ingewikkelde procedure te volgen om deze webgebaseerde plagiaat checker online te gebruiken.

Ondersteunend voor meerdere platforms

Onze gratis plagiaat checker is een webgebaseerde hulpmiddel die via elk apparaat toegankelijk is. Met onze online hulpmiddel hoeft u geen plug-in of software te installeren om duplicatie te controleren. Of je nu een Android-, iOS-, Windows-, Linux- of Mac-apparaat hebt, je hebt eenvoudig toegang tot onze plagiaat controle hulpmiddel en kunt met een paar klikken de gevallen van plagiaat achterhalen. Het enige dat u met onze hulpmiddel hoeft te doen plagiaat chicken, is uw apparaat verbinden met een stabiele internetverbinding.

Gratis plagiaatchecker online

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de plagiaat check hulpmiddel van SmallSEOTools. Er wordt van de gebruikers niet gevraagd om ook maar een cent te betalen voor het gebruik van onze hulpmiddel. Je kunt deze plagiaat checker gratis zo vaak gebruiken als je wilt, zonder beperkingen of kosten, ongeacht hoeveel stukjes tekst je nodig hebt controleren op plagiaat.

Vind overeenkomende bronnen

Bij het detecteren van plagiaat wil iedereen weten vanaf welke links de tekst overeenkomt. De beste plagiaatchecker van SmallSEOTools detecteert niet alleen de dubbele delen van uw tekst, maar biedt u ook een lijst met bronnen waaruit uw ingevoerde tekst is geplagieerd. Wilt u de lijst met overeenkomende bronnen als bewijsmateriaal bewaren, dan kunt u met één klik gratis het plagiaatscanrapport downloaden.

✓ Resultaten:

100% nauwkeurig

📖 Woorden:

Tot 30.000

👤 Gebruikers:

10M+

🔏 Privacy:

Gegarandeerd

Kenmerken van onze gratis plagiaat checker

Een lijst met belangrijkste kenmerken:

1. Miljarden webpagina's

Deze hulpmiddel plagiaat controle kan uw inhoud vergelijken met miljarden webpagina's op internet. Zodra u uw inhoud heeft geüpload, wordt deze binnen enkele seconden automatisch vergeleken met alle bestaande inhoud op internet, waardoor het de meest geavanceerde en toch snelste plagiaat scanner is die u ooit in uw leven zult tegenkomen.

2. Automatische herschrijffunctie

Het heeft een optie om de inhoud die u erop uitvoert, met slechts één klik automatisch te herschrijven. Als uw inhoud geplagieerd werk bevat, hoeft u alleen maar op de herschrijfoptie te klikken. U wordt doorgestuurd naar ons automatische parafraseren hulpmiddel, waar uw inhoud onmiddellijk wordt bijgewerkt. Dit is een ingebouwde functie die helemaal gratis in de hulpmiddel beschikbaar is.

3. Meerdere documentformaten

Met onze plagiaat checker gratis kunt u verschillende documentformaten uploaden, waaronder .doc, .docx, .txt, .tex, .rtf, .odt en .pdf. Dit betekent dat het niet uitmaakt welk formaat uw inhoud heeft; zolang het digitaal is, doet onze hulpmiddel de rest van het werk.

4. URL-integratie

Met deze plagiaat controle hulpmiddel kunt u niet alleen verschillende formaten documenten uploaden, maar kunt u ook plagiaat controleren via een website-URL. Voer eenvoudigweg de URL van de webpagina in en klik op de knop "plagiaat checken", en u bent klaar om te gaan.

5. Rapportagemogelijkheid

Onze geavanceerde plagiaat checker wordt geleverd met een rapportagemogelijkheid waarmee u een rapport kunt downloaden van de plagiaatonderzoek die u uitvoert. Dit betekent dat u nu een soort bewijsmateriaal heeft dat u naar de relevante partijen kunt sturen en dat u een dossier kunt bijhouden. Geweldig!

6. Deeloptie

Wat dacht je van een optie voor het delen van het gegenereerde plagiaatrapport? Wilt u dat ook BINNEN de hulpmiddel? Nou, wij hebben je gedekt!

7. Meerdere talen

Met deze functie kunt u controleren op plagiaat in andere talen dan het Engels, dus of uw inhoud is geschreven in het русский, 日本語, Italiano, français, Português, Español, Deutsche, 中文, enz. Onze gratis plagiaat checker kan spreken je taal.

8. Cloud-compatibiliteit

Leven in de cloud? Onze plagiaat scanner kan content uit de cloud controleren, waaronder Google Drive en Dropbox. Kies waar uw inhoud zich in de cloud bevindt en kies het specifieke document dat u wilt uitvoeren, en onze plagiaat controle hulpmiddel doet de rest.

9. Lokale opslag

Als uw inhoud relatief lokaal is en zich in een bestand op uw computer bevindt, kunt u deze rechtstreeks vanuit de lokale opslag uploaden.

10. Percentagemeters

Nadat u uw inhoud heeft geüpload en op plagiaat checken heeft geklikt, toont onze efficiënte online plagiaat checker u, in percentages, de niveaus van zowel geplagieerde als unieke inhoud in het document. Het laat u bijvoorbeeld weten dat 82% van de inhoud uniek is, terwijl 18% geplagieerd is.

11. Een op een lijst gebaseerd, zinsgewijze resultaat

De hulpmiddel blijft u de procentuele niveaus van geplagieerde en unieke inhoud tonen. Het toont u ook, in een lijstformaat voor gemakkelijke detectie, zowel geplagieerde (indien aanwezig) als unieke delen van het inhoudsstuk, zin voor zin. Geplagieerde zinnen worden in het rood weergegeven, terwijl de unieke zinnen voor uw gemak in het groen worden weergegeven.

12. Gemarkeerde documentweergave

Met slechts één klik kunt u het resultaat ook in een documentweergave zien, waarbij de volledige inhoud in één document wordt weergegeven en het geplagieerde materiaal rood wordt gemarkeerd.

13. Mogelijkheid om overeenkomende resultaten te bekijken

Met onze plagiaat checker gratis kunt u de externe inhoud bekijken die overeenkomt met de rode zinnen in uw document. Bovendien wordt de URL van de externe webpagina toegevoegd voor een snel en toegankelijk onderzoek van de inhoud.

14. Vergelijkingsfunctie met één klik

Nadat de resultaten binnen zijn, kunt u op de knop 'Vergelijken' op een rode (geplagieerde) regel klikken om naar Google te gaan en die specifieke inhoud te vergelijken met soortgelijke inhoud die al op internet is gepubliceerd. Ideaal om te ontdekken waar de geplagieerde inhoud vandaan komt.

15. Sluit specifieke URL uit

Wilt u voor een specifieke URL geen plagiaat controleren? Voer eenvoudigweg die URL in het vak URL uitsluiten in en dat wordt voor u gedaan; gekopieerde (geplagieerde) inhoud van die URL wordt niet als plagiaat beschouwd.

16. Plagiaat Checker API

Als u een real-time multitasking plagiaat check systeem wilt ontwikkelen dat in uw website is geïntegreerd, dan staan wij voor u klaar. De plagiaatchecker API biedt een API-integratieoplossing. Dit elimineert de noodzaak om elk artikel voor elke student afzonderlijk te controleren en bespaart u uren werk en kopzorgen. Met één klik kun je plagiaat checken op meerdere essays, scripties of opdrachten van je studenten. Dit werkt ook prima voor grote websites die vaak tientallen artikelen van bijdragers accepteren.

17. Plagiaat Controle WordPress Plugin

De SmallSEOTools plagiaat checker heeft ook een WordPress-plug-in voor het controleren van plagiaat. Hiermee kunt u kostbare tijd besparen bij het kopiëren en plakken van de volledige inhoud van uw bericht. Installeer de plug-in en wanneer u aan een nieuw bericht of nieuwe pagina-inhoud werkt, klikt u op de knop “plagiaat controleren”. De plug-in begint automatisch de volledige inhoud, zin voor zin, te controleren. U kunt ook geplagieerde inhoud binnen de plug-in vergelijken door op zinnen te klikken. Met deze plug-in hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw inhoud wordt gestolen of dat zoekmachines uw site straffen voor duplicatie van inhoud.

Waarom Gratis Plagiaat Checker (Belang)

Of je het nu weet of niet, plagiaat heeft op de een of andere manier invloed op je. Het maakt niet uit of u de maker van de inhoud bent of degene die de inhoud gebruikt. Plagiaat raakt ons allemaal.

Als maker van inhoud (schrijver, auteur, onderzoeker, student, freelancer, blogger, social media-manager, enz.) is het geen nieuws dat u regelmatig moet controleren om er zeker van te zijn dat niemand uw inhoud kopieert zonder uw toestemming of zonder dat u daar de eer van krijgt.

Maar veel meer dan dat: u moet uw inhoud ook voortdurend op een plagiaat check hulpmiddel laten draaien voordat u deze publiceert of indient, om er zeker van te zijn dat uw werk geen plagiaat bevat.

Waarom? Omdat plagiaat academische oneerlijkheid is, een inbreuk op de journalistieke ethiek, en bovenal een publicatiemisdaad.

Je wilt dus niet het slachtoffer worden van plagiaat. Als uw werk inhoud bevat die is geplagieerd, hetzij opzettelijk of uit onwetendheid, riskeert u zware straffen, waaronder:

  • Juridische acties
  • Geldrestituties en boetes
  • Beschadigde reputatie

Om nog maar te zwijgen over andere gevolgen, zoals boetes voor het dupliceren van SEO-inhoud, lagere rankings, verloren vertrouwen, mogelijke academische sancties, enz.

Nu, aan de andere kant van het spectrum, als consument of gebruiker van inhoud (lezer, professor of docent die het werk van studenten beoordeelt, klant van freelanceschrijvers, enz.), is het net zo belangrijk om te controleren op plagiaat voordat je het accepteert of accepteert. actie ondernemen op basis van de inhoud die u tegenkomt of naar u verzendt.

En daarom hebben we de plagiaat checker van SmallSEOTools gemaakt.

Deze plagiaatcontrole is ontworpen om u eenvoudig en snel te helpen bij het plagiaat controleren van digitale, op tekst gebaseerde inhoud. Het wordt gebruikt en vertrouwd door miljoenen mensen over de hele wereld en kan er gemakkelijk prat op gaan dat het de meest geavanceerde, veelzijdige en gebruiksvriendelijke gratis plagiaat checker online is.

Toch hebben we besloten om er een 100% gratis plagiaat controle hulpmiddel van te maken.

Veelgestelde vragen

Wie gebruikt SmallSEOTools’ plagiaat scanner?

Mensen die betrokken zijn bij welke schrijftaak dan ook, gebruiken graag de plagiaat scanner van SmallSEOTools om ervoor te zorgen dat hun werk 100% origineel is. Studenten vertrouwen op deze hulpmiddel om bronnen te vinden waar de tekst overeenkomt, zodat ze op de juiste manier credits kunnen geven aan hun opdrachten en onderzoekspapers. Leraren vinden deze hulpmiddel ook nuttig bij het identificeren van plagiaat uit werk dat door hun leerlingen is ingeleverd en bij het snel uitzoeken van de opdrachten die meer plagiaat bevatten dan de toegestane limiet.

Hoe kan ik hier een Premium-abonnement op krijgen plagiaat checker online?

U kunt een premium abonnement krijgen op de hulpmiddel van SmallSEOTools plagiaat check door op de GoPro-knop op de landingspagina te klikken. Nadat u de prijspagina heeft geopend, kunt u de verschillende abonnementen verkennen en op de knop Abonneren klikken op het abonnement dat u wilt kopen. Daarna kunt u zich registreren, betalen met de door u gewenste methode en genieten van de pro-versie van de plagiaatchecker.

Blijft mijn inhoud veilig op SmallSEOTools?

Ja! onze plagiaat checker gratis houdt de inhoud van zijn gebruikers 100% veilig. De databases van onze gratis plagiaat controle zijn zo ontworpen dat ze de tekst of bestanden die door een gebruiker zijn geüpload, niet bewaren. Zodra het plagiaat check proces is voltooid, wordt de door de gebruiker ingevoerde tekst automatisch verwijderd van de servers en databases. Kortom, SmallSEOTools’ plagiaat scanner zal uw gegevens nooit bewaren of delen met derden.

Welke talen worden door deze plagiaatscanner ondersteund?

De plagiaatscanner van SmallSEOTools ondersteunt 30+ talen. U hoeft geen specifiek hulpmiddel te vinden om de gelijkenis van een tekst in een andere taal dan het Engels te controleren vanwege de beschikbaarheid van onze meertalige ondersteuning plagiaat detector. De belangrijkste talen die door dit plagiaatchecker worden ondersteund, zijn Engels, Deutsche, Espanol, Italiano, Koreaans, Francais en nog veel meer.

Waarom zou ik een plagiaat checker gratis gebruiken?

Door de hoge werkdruk en betrokkenheid bij het schrijfproces hebben mensen niet genoeg tijd om plagiaat zelfstandig op te sporen en te verwijderen. U moet een plagiaat controle gratis hulpmiddel gebruiken om gevallen van dubbel werk op te sporen zonder tijd te verspillen of moeite te investeren. Deze hulpmiddel genereert een plagiaatrapport en geeft onmiddellijk plagiaatresultaten weer.

Hoe helpt een gratis scriptie plagiaat check hulpmiddel studenten?

De studenten kunnen de online plagiaat checker gebruiken om scriptieplagiaat in procenten te controleren. Het werkt ook als citatie-assistent en helpt studenten plagiaatsites te vinden.

Hoe controleren docenten scriptieplagiaat?

Met dit gratis online plagiaat scanner kunnen docenten plagiaat checken op basis van werk dat door leerlingen is ingediend. Met deze programmatuur plagiaat controle gratis kunnen docenten scriptieplagiaat controleren en snel achterhalen of de studenten wel of niet binnen de toegestane plagiaatlimiet zijn gebleven.

Hoe kan ik geplagieerde bronnen vinden voor citatie?

De plagiaat checker gratis Programmatuur is de ultieme oplossing voor het vinden van plagiaatsites voor het vermelden van bronnen. De plagiaat test resultaten die door deze plagiaat controle gratis hulpmiddel worden aangeboden, maken het gemakkelijk om de geplagieerde bronnen te ontdekken waaruit uw tekst overeenkomt.

Kan deze online plagiaat checker door AI gegenereerde inhoud detecteren?

Deze online plagiaat checker identificeert dubbele tekst uit verschillende bronnen door deze te vergelijken met een uitgebreide database van eerder gepubliceerde bronnen. Bovendien kan door AI gegenereerde inhoud geproduceerd door verschillende AI-schrijftools worden gedetecteerd met behulp van onze AI-inhoudsdetector.

Misschien vind je onze meest populaire tools en apps leuk
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte