Close Popup
Valotila

Plagiointi Tarkistus

Käyttääksesi tätä plagioinnin tarkistus kopioi ja liitä tekstisi alla olevaan laatikkoon, napsauta sitten painiketta, istu alas ja katso, kuinka artikkelisi käy läpi ilmaisen plagiaatintunnistus.

Click here
Finnish
kuva selkeästä tekstistä
Words Limit/Search: 0/1000 Break the word limit in $4.99 only
4.7
5M+ reviews
Check Plagiarism via Webpage URL
image of url link
Exclude a specific URL
+ Add New
image of exclude url
PRO PricingDeep Plagiarism Checker Check Grammar

SmallSEOToolsin edut plagiointi tarkistus

SmallSEOToolsissa tarjottu plagioinnin tarkistus ilmainen apuohjelma on vertaansa vailla käyttäjilleen tarjoamien etujen ansiosta. Opiskelijoista opettajiin, tutkijoihin, kirjoittajiin, kustantajiin ja bloggaajiin jokainen voi hyötyä SmallSEOToolsin online-plagiaatintunnistimen tärkeimmistä eduista:

Nopeaa ja vaivatonta

Tämä plagiointi ohjelma on huippunopea apuohjelma, joka tuottaa tuloksia sekunneissa. Tämän plagiointitunnistimen avulla käyttäjien ei tarvitse noudattaa mitään monimutkaista menettelyä. Tämän toiminnon käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee 

plagiaatintunnistus prosessista vapaan kaikenlaisista mutkista.

Monen alustan tuki

Plagiointitunnistimemme on verkkopohjainen työkalu, jota voidaan käyttää millä tahansa laitteella. Sinun ei tarvitse asentaa lisäosaa tai ohjelmistoa tarkistaaksesi päällekkäisyyden tällä plagioinnin tarkistus apuohjelmalla. Olipa sinulla Android-, iOS-, Windows-, Linux- tai Mac-laite, voit helposti käyttää online-plagiaatinpoistoohjelmaamme ja selvittää plagiointitapaukset muutamalla napsautuksella. Kaikki mitä sinun tarvitsee tarkistaa plagiointi verkossa SmallSEOToolsissa, on yhdistää laitteesi vakaaseen Internet-yhteyteen.

Ilmainen plagiointi tarkistus Online

SmallSEOToolsin Plagioinnin tarkistaja käyttämiseen ei liity kustannuksia. Käyttäjiä ei pyydetä maksamaan penniäkään tämän verkkopalvelun käytöstä. Riippumatta siitä, kuinka monta tekstiä sinun tarvitsee tarkistaa, voit käyttää tätä ilmainen plagiointi tarkistus niin usein kuin haluat ilman rajoituksia tai maksuja.

Etsi vastaavia lähteitä

Plagiointia havaitessaan jokainen haluaa tietää linkit, joista heidän tekstinsä osuu. SmallSEOToolsin paras Ilmainen plagiointitarkistusr ei vain tunnista tekstisi päällekkäisiä osia, vaan tarjoaa myös luettelon lähteistä, joista kirjoittamasi teksti on plagioitu. Jos haluat säilyttää vastaavien lähteiden luettelon todisteena, voit ladata plagiointitarkistusraportin ilmaiseksi yhdellä napsautuksella.

✓ Tulokset:

100 % tarkka 

📖 Sanat:

Jopa 30 000 

👤Käyttäjät:

10M+

🔏 Tietosuoja:

Taattu

OMINAISUUDET PLAGIOINNIN TARKISTUS

Luettelo tärkeimmistä ominaisuuksista:

1. Miljardeja web-sivuja

Tämä plagiointi tarkistus voi verrata sisältöäsi miljardeihin Internetin verkkosivuihin. Kun olet ladannut sisältösi, se suorittaa sen automaattisesti jokaista verkossa olevaa sisältöä vastaan muutamassa sekunnissa, mikä tekee siitä kehittynein mutta nopein plagiointitarkistus, johon olet koskaan törmännyt elämäsi aikana.

2. Automaattinen uudelleenkirjoitusominaisuus

Siinä on mahdollisuus kirjoittaa käyttämäsi sisältö automaattisesti uudelleen yhdellä napsautuksella. Jos sisältösi sisältää plagioitua työtä, sinun tarvitsee vain napsauttaa uudelleenkirjoitusvaihtoehtoa. Sinut ohjataan automaattiseen parafraasointityökaluumme, jossa sisältösi päivitetään välittömästi. Tämä on sisäänrakennettu ominaisuus, joka on saatavana suoraan työkalun sisällä täysin ilmaiseksi.

3. Useita asiakirjamuotoja

Meidän plagiointi tarkistus avulla voit ladata eri muotoisia asiakirjoja, mukaan lukien .doc, .docx, .txt, .tex, .rtf, .odt ja .pdf. Tämä tarkoittaa, että sillä ei ole väliä, missä muodossa sisältösi on. niin kauan kuin se on digitaalinen, työkalumme tekee loput työstä.

4. URL-integrointi

Tämän plagioinnin tarkistus ilmainen avulla voit ladata eri muotoisia asiakirjoja, mutta voit suorittaa plagiaatintunnistus verkkosivuston URL-osoitteen kautta. Kirjoita vain verkkosivun URL-osoite ja napsauta "Tarkista plagiointi" -painiketta, niin olet valmis.

5. Raportointivaihtoehto

Plagioinnin estokoneemme sisältää raportointivaihtoehdon, jonka avulla voit ladata raportin suorittamastasi plagiointihausta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on nyt jonkinlainen todiste lähetettävänä asianomaisille osapuolille ja tallenne säilytettävänä. Mahtava!

6. Jakamisvaihtoehto

Entä vaihtoehto luodun plagiointiraportin jakamiseen? Haluaisitko sellaisen myös työkalun SISÄLLÄ? No, saimme sinut turvaan!

7. Useita kieliä

Tämän ominaisuuden avulla voit tarkistaa ilman plagiointia muilla kielillä kuin englanninkielisissä asiakirjoissa, joten onko sisältösi kirjoitettu kielellä русский, 日本語, Italiano, français, português, español, Deutsche, 中文 jne.

8. Pilviyhteensopivuus

Elä pilvessä? Meidän plagiointi tarkistus voi tarkistaa sisällön pilvestä, mukaan lukien Google Drive ja Dropbox. Valitse, missä sisältösi sijaitsee pilvessä ja valitse tietty dokumentti, jonka haluat suorittaa, ja meidän plagiointi ohjelma hoitaa loput.

9. Paikallinen varastointi

Jos sisältösi on suhteellisen paikallista ja se on tiedostossa tietokoneellasi, voit ladata sen suoraan paikallisesta tallennustilasta.

10. Prosenttimittarit

Kun olet ladannut sisältösi ja napsauttanut painiketta, meidän plagiaatintarkastaja näyttää sinulle prosentteina sekä plagioidun että ainutlaatuisen sisällön tasot asiakirjassa. Se kertoo esimerkiksi, että 82 % sisällöstä on ainutlaatuista ja 18 % plagioitua.

11. Luettelopohjainen lausemainen tulos

Plagiointi tarkistus ei lakkaa näyttämästä sinulle plagioidun ja ainutlaatuisen sisällön prosenttiosuutta. Se näyttää myös luettelomuodossa, jotta se on helppo havaita, sekä plagioidut (jos sellainen on) että sisältökappaleen ainutlaatuiset alueet lauseittain. Plagioidut lauseet näkyvät punaisella, kun taas ainutlaatuiset lauseet näkyvät vihreällä avuksesi.

12. Korostettu asiakirjanäkymä

Näet tuloksen yhdellä napsautuksella myös dokumenttinäkymässä, jossa koko sisältö näkyy yhdessä asiakirjassa ja plagioidut materiaalit on korostettu punaisella.

13. Mahdollisuus tarkastella osuvia tuloksia

Tämän plagioinnin tarkistus avulla voit tarkastella ulkoista sisältöä, joka vastaa asiakirjasi punaisia lauseita. Lisäksi ulkoisen verkkosivun URL-osoite lisätään sisällön nopeaa ja helppokäyttöistä tutkimista varten.

14. Yhden napsautuksen vertailuominaisuus

Kun tulokset ovat saapuneet, voit napsauttaa Vertaa-painiketta millä tahansa punaisella (plagioidulla) rivillä siirtyäksesi Googleen ja vertaillaksesi tiettyä sisältöä samankaltaisiin, jotka on jo julkaistu verkossa. Erinomainen plagioidun sisällön löytämiseen.

15. Sulje pois tietty URL-osoite

Jos et halua havaita tietyn URL-osoitteen plagiointia? Lisää vain URL-osoite Sulje URL-osoite -ruutuun, niin se tehdään puolestasi. URL-osoitteesta kopioitua (plagioitua) sisältöä ei torjuta plagiointina.

16. Plagiointi tarkistus API

Jos haluat kehittää reaaliaikaisen moniajon plagioinnin havaitsemisjärjestelmän sisällytettynä verkkosivustoosi, olemme tukenasi. Plagiarism API tarjoaa API-integrointiratkaisun. Tämä poistaa tarpeen tarkistaa jokaisen artikkelin jokaisen opiskelijan osalta erikseen ja säästää tuntikausia työtunteja ja päänsärkyä. Voit tarkistaa oppilaidesi useiden esseiden, opinnäytetöiden tai tehtävien plagioinnin verkossa yhdellä napsautuksella. Tämä toimii hyvin myös suurilla verkkosivustoilla, jotka hyväksyvät usein kymmenien kirjoittajien artikkeleita.

17. Plagiointi tarkistus WordPress Plugin

SmallSEOTools Plagiarism Checkerissä on myös WordPress-laajennus plagioinnin tarkistamiseen. Sen avulla voit säästää arvokasta aikaa kopioimalla ja liittämällä viestisi koko sisällön. Asenna laajennus ja aina kun työskentelet uuden viestin tai sivun sisällön parissa, napsauta painiketta. Plugin käynnistyy automaattisesti plagiaatintunnistus koko sisällöstä lause kerrallaan. Voit myös verrata plagioitua sisältöä laajennuksen sisällä napsauttamalla lauseita. Tämän laajennuksen avulla sinun ei tarvitse huolehtia sisältösi varasteesta tai siitä, että hakukoneet rankaisevat sivustoasi sisällön päällekkäisyydestä.

Miksi ilmainen plagiointi tarkistus (Tärkeää)

Tiesitpä sitä tai et, plagiointi vaikuttaa sinuun jollain tavalla. Sillä ei ole väliä, oletko sisällöntuottaja vai sisällöntuottaja. Plagiointi vaikuttaa meihin kaikkiin.

Sisällöntuottajana (kirjoittajana, kirjailijana, tutkijana, opiskelijana, freelancerina, bloggaajana, sosiaalisen median johtajana jne.) ei ole uutinen, että sinun pitäisi tarkistaa säännöllisesti, ettei kukaan kopioi sisältöäsi ilman lupaasi tai mainitsemistasi.

Mutta paljon muutakin, sinun on myös jatkuvasti käytettävä sisältöäsi plagioinnin havaitsemistyökalulla ennen sen julkaisemista tai lähettämistä varmistaaksesi, että työsi ei sisällä plagiointia.

Miksi? Koska plagiointi on akateemista epärehellisyyttä, journalistisen etiikan rikkomista ja ennen kaikkea julkaisurikosta.

Sinänsä et halua joutua plagioinnin uhriksi. Jos työsi sisältää plagioitua sisältöä, joko tarkoituksella tai tietämättömyydestä, sinua voi odottaa ankarat rangaistukset, kuten:

  • Oikeudelliset toimet
  • Rahapalautus ja sakot
  • Vaurioitunut maine

Puhumattakaan muista seurauksista, kuten SEO-sisällön päällekkäisistä rangaistuksista, alentuneista sijoituksista, luottamuksen menetyksestä, mahdollisista akateemisista seuraamuksista jne.

Nyt spektrin toisessa päässä sisällönkuluttajana tai käyttäjänä (lukijana, professorina tai opiskelijoiden töitä tarkastelevana opettajana, freelance-kirjoittajien asiakkaana jne.) on yhtä tärkeää tarkistaa plagiointi ennen hyväksymistä tai hyväksymistä. ryhtyä toimiin minkä tahansa kohdan tai sinulle lähettämän sisällön suhteen.

Ja siksi loimme SmallSEOToolsin plagiointi tarkistus ilmainen sovelluksen.

Tämä työkalu on suunniteltu auttamaan sinua helposti ja nopeasti havaitsemaan plagiointi digitaalisessa tekstipohjaisessa sisällössä. Miljoonat ihmiset käyttävät sitä ja luottavat siihen, ja se voi helposti ylpeillä siitä, että se on kehittynein, monipuolisin ja käyttäjäystävällisin sisällöntarkistus verkossa.

Silti päätimme tehdä siitä 100% plagiointi tarkistus ilmainen.

SINUN VUOROSI!

Haluatko nähdä kaikki nämä ominaisuudet itse? Aloita työkalun käyttö heti. Se on 100% ILMAINEN.

Tämä premium-tason verkkotyökalu on erittäin helppokäyttöinen, luotettava ja tarjoaa hämmästyttävän tarkkoja tuloksia. Se auttaa tarkistamaan plagioinnin riippumatta siitä, onko sisältösi akateemista työtä, blogitekstiä, e-kirjaa, uutisartikkelia, termipaperia, aloitussivun sisältöä, verkkosivuston sisältöä, sosiaalisen median sisältöä, sähköpostiuutiskirjettä jne.

Omistautuneen sisäisen erittäin lahjakkaiden kehittäjien tiimimme rakentama Plagioinnin tarkistaja tuottaa tuloksia nopeasti. Voit odottaa tuloksia vain 0,83 sekunnissa 1 000 sanalla hakua kohden.

Kunnioitamme käyttäjien yksityisyyttä emmekä tallenna sisältöäsi järjestelmäämme. Kun työkalu suorittaa ilmaisen plagiointitarkistuksen sisällöllesi, se poistaa sen automaattisesti järjestelmästämme välittömästi.

Mene Ilmainen plagiointitarkistus sivulle saadaksesi lisätietoja työkalusta ja sen käytöstä.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Mikä on sanarajoitus plagioinnin tarkistamiseen?

Meidän plagiointi tarkistus eri suunnitelmat antavat käyttäjille tietyn sanarajan tarkistaakseen plagioinnin. Alla olevassa taulukossa olemme hahmotellut kussakin versiossa sallitun sanarajoituksen.

 Valitse yksinkertaisista ja edullisista suunnitelmista

Sanarajoitus plagiointitarkistajalle  

Suunnitelmat  

1000 sanat

Vapaa

2000 sanat

Perus

5000 sanat

Perus

10000 sanat

Perus

15000 sanat

Klassikko

20000 sanat

Klassikko

25000 sanat

Yritys

30000 sanat

Yritys

Kuka käyttää SmallSEOToolsin plagiointitarkistusta?

Kaikkiin kirjoitustehtäviin osallistuvat ihmiset rakastavat SmallSEOToolsin plagiointitarkistusta varmistaakseen, että heidän työnsä on 100 % alkuperäinen. Opiskelijat luottavat tähän työkaluun löytääkseen lähteitä, joista teksti vastaa toisiaan, jotta he voivat antaa hyvityksiä tehtävissään ja tutkimuspapereissaan. Opettajien mielestä tämä työkalu auttaa myös tunnistamaan plagiointia oppilaiden lähettämistä töistä ja selvittämään nopeasti tehtävät, jotka sisältävät plagiointia enemmän kuin sallitut rajat.

Kuinka saan tämän plagiointi tarkistus Premium-tilauksen verkossa?

Voit hankkia Premium-tilauksen SmallSEOToolsin plagiointitunnistimeen napsauttamalla aloitussivun GoPro-painiketta. Hinnoittelusivulle päästyäsi voit tutustua eri paketteihin ja napsauttaa tilauspainiketta sen paketin kohdalla, jonka haluat ostaa. Sen jälkeen voit rekisteröityä, maksaa haluamallasi tavalla ja nauttia plagioinnin tarkistuksen pro-versiosta.

Pysyykö sisältöni turvassa SmallSEOToolsissa?

Joo! Ilmainen plagiointitarkistus pitää käyttäjiensä sisällön 100 % turvassa. Samankaltaisuustarkistimemme tietokannat on suunniteltu siten, että ne eivät säilytä kenenkään käyttäjän lataamaa tekstiä tai tiedostoja. Heti kun plagioinnin tarkistusprosessi on valmis, käyttäjän kirjoittama teksti poistetaan automaattisesti tämän ilmaisen plagiointitarkistuksen palvelimilta ja tietokannoista. Lyhyesti sanottuna SmallSEOToolsin plagiointitunnistin ei koskaan säilytä tai jaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

Mitä kieliä tämä plagiointitunnistin tukee?

SmallSEOToolsin verkossa toimiva plagioinnin tarkistus tukee yli 30 kieltä. Sinun ei tarvitse löytää erityistä plagioinnin havaitsemistyökalua muulla kuin englanninkielisellä kielellä olevan tekstin samankaltaisuuden tarkistamiseksi, koska saatavilla on monikielinen plagioinnin tunnistin. Tämän apuohjelman tukemat suosituimmat kielet ovat englanti, Deutsche, Espanol, Italiano, Korea, Francais ja monet muut.

Miksi minun pitäisi käyttää ilmaista plagioinnin tarkistusta?

Suuren työtaakan ja kirjoitusprosessiin osallistumisen vuoksi ihmisillä ei ole tarpeeksi aikaa havaita ja poistaa plagiointi itsenäisesti. Sinun tulisi käyttää ilmaista plagioinnin tarkistustyökalua havaitaksesi päällekkäisyydet tuhlaamatta aikaa tai investoimatta vaivaa. Tämä työkalu luo plagiointiraportin ja näyttää plagiointitulokset välittömästi.

Miten ilmainen opinnäytetyö plagiointi tarkistus auttaa opiskelijoita?

Opiskelijat voivat käyttää ilmaista plagioinnin torjuntaohjelmaa tutkintojen plagioinnin prosenttiosuuden tarkistamiseen. Se toimii myös lainausavustajana ja auttaa opiskelijoita löytämään plagiointisivustoja.

Kuinka opettajat tarkistavat opinnäytetyön plagioinnin?

Tämän verkossa ilmaisen opinnäytetyön plagioinnin avulla opettajat voivat havaita plagioinnin oppilaiden lähettämistä töistä. Tämän plagiointiohjelmiston avulla opettajat voivat tarkistaa opinnäytetyön plagioinnin ja selvittää nopeasti, ovatko opiskelijat pysyneet sallitun plagiointirajan sisällä.

Kuinka löydän plagioituja lähteitä lainauksille?

Ilmainen plagioinnin vastainen ohjelmisto on paras ratkaisu plagiointisivustojen löytämiseen lähteisiin viitaten. Tämän plagiointiohjelmiston tarjoamien plagiointitestien tulosten avulla on helppo löytää plagioidut lähteet, joista tekstisi täsmäävät.

Saatat pitää suosituimmista työkaluistamme ja sovelluksistamme
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla