Valotila

Plagiointitarkistussovellusliittymä

Advanced Plagiarism Checker -sovellusliittymä
API

Plagiointitarkistussovellusliittymä
syvähakutekniikalla

Valmistaudu tarkistamaan plagiointi edistyneen tekoälypohjaisen tekniikan avulla. Välitön tulosten luonti ja yksityiskohtainen raportti plagioiduista lauseista, lauseista tai kohdista kertovat sinulle sisältösi päällekkäisyyksistä.

Kehitä itseäsi plagioinnin tarkistuksen sovellusliittymällä sisällönkehitysstrategiasi kehittämiseen

Kuinka plagioinnin tarkistus voi auttaa yritystäsi?

SmallSEOToolsin tarjoama päällekkäisen sisällön tunnistimen API helpottaa kynnystäsi. Se suorittaa julkaisemasi sisällön samankaltaisuustarkistuksia säästääkseen sinut epämiellyttäviltä tilanteilta. Nyt on tullut aika olla olosuhteiden uhri, vaan yrityksesi kasvustrategian mestari. Sen sijaan, että hakukoneet rankaisevat sinua päällekkäisestä sisällöstä, on parempi ryhtyä ennakkotoimenpiteisiin pelastaaksesi itsesi.

Search
Search

Lauseen viisas tarkistus

Suurin osa plagioinnin tarkistuksen sovellusliittymistä ja muista ohjelmistoista suorittaa vain samankaltaisuuden tarkistuksen kohtien ja sisällön osalta yleensä. SmallSEOToolsin tarjoama plagioinnin tarkistuksen API tarkistaa sisällön plagioinnin lausekohtaisesti.

Search

Nopea ja tarkka sisällön skannaus

Tämän Plagiismin tarkistussovellusliittymän tuottamat tulokset ovat nopeita ja tarkkoja. Sen sijaan, että kuluttaisit aikaasi skannaamiseen, on parempi tapa tarkastella yrityksesi eri osia, jotta se olisi mahdollisimman tuottoisaa.

Safe

Turvallinen ja turvallinen

SmallSEOToolsin tarjoama plagioinnin tarkistuksen API on täysin turvallinen. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityisyydestä. Se on suojattu ylimääräisellä SSL-sertifikaattikerroksella, mikä tarkoittaa, että se ei vaaranna käyttäjän yksityisyyttä.

Easy

Helppo konfiguroida

Olemme kehittäneet tämän API:n pitämällä mielessä käyttäjien ydintarpeet. Et joudu mihinkään monimutkaiseen prosessiin tehtävän suorittamiseksi. API:n konfigurointi on melko helppoa.

Multiple

Useiden verkkosivustojen käyttö

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää tätä API:ta useilla verkkosivustoilla. Et ole vahvistanut tiliä joka kerta, kun olet määrittämässä sitä.

NÄHDYKSI: