Valotila

Palveluehdot

SmallSeoTools.com-sivustolla olemme erittäin tietoisia luottamuksesta, jota asetat meihin, ja vastuustamme suojella yksityisyyttäsi. Osana tätä vastuuta jaamme kanssasi, mitä tietoja keräämme, kun käytät verkkosivustollamme tarjottuja työkaluja, miksi keräämme niitä ja miten käytämme niitä käyttökokemuksesi parantamiseen. Käyttämällä SmallSeoTools.com-verkkopohjaisia työkaluja annat suostumuksesi näissä "Palveluehdoissa" kuvatuille tietokäytännöille.

Henkilötietojen käyttö

Jos tilaat sähköpostimme tai uutiskirjeemme, SmallSeoTools.com voi käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavaa sähköpostiosoitettasi ilmoittaakseen sinulle muista SmallSeoTools.comin ja sen tytäryhtiöiden tarjoamista tuotteista tai palveluista. SmallSeoTools.com voi myös ottaa sinuun yhteyttä kyselyiden kautta tutkiakseen mielipidettäsi nykyisistä tai mahdollisista uusista palveluista. Muista, että jos paljastat suoraan henkilökohtaisia tunnistetietoja tai henkilökohtaisesti arkaluonteisia tietoja SmallSeoTools.com-blogin kautta, se voi antaa muille valtuudet kerätä ja käyttää näitä tietoja.

SmallSEOTools.com ei myy, vuokraa tai vuokraa asiakasluetteloitaan kolmansille osapuolille. SmallSeoTools.com voi ajoittain ottaa sinuun yhteyttä ulkoisten liikekumppaneiden puolesta koskien sinua mahdollisesti kiinnostavaa tarjousta. Näissä tapauksissa yksilöiviä henkilökohtaisia tietojasi (sähköpostiosoite, nimi, osoite, puhelinnumero) ei siirretä kolmannelle osapuolelle. Lisäksi SmallSeoTools.com voi jakaa tietoja luotettujen kumppaneiden kanssa auttaakseen meitä suorittamaan tilastollisia analyyseja, lähettämään sinulle sähköpostia tai postia, tarjoamaan asiakastukea tai järjestämään toimituksia. Tällaiset kolmannet osapuolet eivät saa käyttää henkilökohtaisia tietojasi paitsi tarjotakseen näitä palveluita SmallSeoTools.com-sivustolle, ja heidän on säilytettävä tietosi luottamuksellisuus.

SmallSeoTools.com paljastaa henkilötietosi ilman erillistä ilmoitusta vain, jos laki niin vaatii tai jos vilpittömässä mielessä uskot, että tällainen toimenpide on tarpeen: (a) lain määräysten tai oikeudellisen prosessin noudattamiseksi SmallSeoTools.com tai sivusto; (b) suojella ja puolustaa SmallSeoTools.comin oikeuksia tai omaisuutta (mukaan lukien tämän sopimuksen täytäntöönpano); ja (c) toimia vaativissa olosuhteissa SmallSeoTools.com-sivuston käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi.

Tietojen kerääminen

Kaikkia SmallSeoTools.com-työkalun keräämiä tietoja voidaan käyttää manuaalisesti useilla muilla julkisesti verkossa olevilla tavoilla (Whois Lookup, Google Cached Pages jne.). Tästä syystä jokainen SmallSeoTools.com-sivustolla luotu raportti katsotaan "julkiseksi" ja tallennetaan siten tietokantaamme. Lisäksi hakukoneet voivat indeksoida sen. SmallSeoTools.com kerää ja käyttää verkkosivuston tietoja käyttääkseen työkalujaan ja toimittaakseen pyytämiäsi palveluita. Näitä tietoja voivat olla: IP-osoite, verkkotunnusten nimet, arvioidut vierailijat, sivuston sisäiset ja ulkopuoliset SEO-analyysit, käytettävyys, käyttöajat ja viittaavat verkkosivustojen osoitteet. SmallSeoTools.com käyttää näitä tietoja palvelunsa toimintaan ja yleisten tilastojen tuottamiseen SmallSeoTools.com-verkkoapuohjelmien käytöstä.

Rajoitukset

Hyväksyt, että et:

  • Jakaa SmallSEOTools.com-sivuston sisältöä mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien rajoituksetta sisäisen tietokannan kokoaminen, sisällön uudelleenjakaminen tai jäljentäminen lehdistön tai median tai minkä tahansa kaupallisen verkon, kaapeli- tai satelliittijärjestelmän kautta.
  • Luoda johdannaisteoksia, käänteistä, purkaa, purkaa, mukauttaa, kääntää, lähettää, järjestää, muokata, kopioida, niputtaa, myydä, alilisensoida, viedä, yhdistää, siirtää, mukauttaa, lainata, vuokrata, liisata, luovuttaa, jakaa, ulkoistaa, isännöidä, julkaista, asettaa kenen tahansa saataville tai muuten käyttää, joko suoraan tai epäsuorasti, sisältöä/työkaluja kokonaan tai osittain missä tahansa muodossa tai millä tahansa tavalla, olivatpa ne fyysisiä, sähköisiä tai muuten.
  • Salli, salli tai tee mitä tahansa, mikä loukkaisi tai muuten vahingoittaisi Yrityksen tai sen lisenssinantajan omistusoikeuksia tai sallisi minkä tahansa kolmannen osapuolen käyttää sisältöä/työkaluja. Tässä sopimuksessa asetetut rajoitukset eivät koske sovellettavan lain kieltämiä rajoituksia.
  • Käytä tai yritä käyttää automaattista verkkosivustojen kaappausohjelmistoa (tunnetaan myös nimellä verkkosivustojen latausohjelma tai verkkosivuston kopiokone) tallentaaksesi useita sivuja verkkosivustolta mitä tahansa käyttöä varten, mukaan lukien offline-katselu.
  • Käytä botteja.
  • Käytä mainosten estoohjelmistoa estääksesi mainosten lataamisen ja näyttämisen verkkosivustolta.

Vastuuvapauslauseke

SmallSeoTools.com-sivuston tarjoamien työkalujen tarkoituksena ei ole aiheuttaa vahinkoa kenellekään henkilökohtaiselle tai ammattimaiselle käyttäjälle.

Lisäksi tässä esitetyt tiedot on tarkoitettu antamaan yleisiä ohjeita yhteistä etua koskevissa asioissa. Vierailijoita kehotetaan neuvottelemaan SEO-asiantuntijoiden kanssa ja ottamaan neuvoja tietyissä asioissa ennen päätöksentekoa. SmallSeoTools.com kiistää kaiken vastuun työkalujensa tuottamien tulosten käytöstä. Se ei myöskään ole vastuussa mistään faktoista, tuloksista tai tulosteista, jotka käyttäjät ovat ymmärtäneet väärin.

Henkilötietojesi turvallisuus

SmallSeoTools.com käyttää useita tietoturvatekniikoita ja -menetelmiä suojatakseen henkilökohtaisia tietojasi luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastamiselta. SmallSeoTools.com suojaa tietokonepalvelimilla antamasi henkilökohtaiset tunnistetiedot valvotussa, suojatussa ympäristössä, joka on suojattu luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastamiselta. Kun henkilökohtaisia tietoja (kuten luottokortin numeroa) lähetetään muille verkkosivustoille, ne suojataan salauksella, kuten Secure Socket Layer (SSL) -protokollalla.

Muutokset tähän lausuntoon

SmallSeoTools.com päivittää ajoittain näitä palveluehtoja vastaamaan yritysten ja asiakkaiden palautetta. SmallSeoTools.com kehottaa sinua tarkistamaan nämä käyttöehdot säännöllisesti saadaksesi tietoa siitä, kuinka SmallSeoTools.com suojaa tietojasi. Kun tällainen muutos tehdään, päivitämme "Viimeksi päivitetty" -päivämäärän alla. SmallSEOTools.com-sivuston käyttö osoittaa, että hyväksyt nämä käyttöehdot.

Viimeksi päivitetty

25. tammikuuta 2023.

NÄHDYKSI:

Saatat pitää suosituimmista työkaluistamme ja sovelluksistamme
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla