Ljusläge

Användarvillkor

På SmallSeoTools.com är vi mycket medvetna om det förtroende du har för oss och vårt ansvar att skydda din integritet. Som en del av detta ansvar delar vi med dig vilken information vi samlar in när du använder verktygen som erbjuds på vår webbplats, varför vi samlar in den och hur vi använder den för att förbättra din upplevelse. Genom att använda SmallSeoTools.com webbaserade verktyg, ger du ditt samtycke till de datapraxis som beskrivs i dessa "Tjänstevillkor".

Användning av personlig information

Om du prenumererar på våra e-postmeddelanden eller nyhetsbrev kan SmallSeoTools.com använda din personligt identifierbara e-postadress för att informera dig om andra produkter eller tjänster som erbjuds av SmallSeoTools.com och dess dotterbolag. SmallSeoTools.com kan också kontakta dig via enkäter för att få reda på din åsikt om nuvarande tjänster eller om potentiella nya tjänster. Kom ihåg att om du direkt avslöjar personligt identifierbar information eller personligt känslig information via SmallSeoTools.com-bloggen, kan det ge behörighet till andra att samla in och använda denna data.

SmallSEOTools.com varken säljer, hyr ut, eller leasar inte ut sina kundlistor till tredje part. SmallSeoTools.com kan, från tid till annan, kontakta dig på uppdrag av externa affärspartners angående ett visst erbjudande som kan vara av intresse för dig. I de fallen överförs inte din unika personligt identifierbara information (e-post, namn, adress, telefonnummer) till tredje part. Dessutom kan SmallSeoTools.com dela data med pålitliga partners för att hjälpa oss att utföra statistisk analys, skicka e-post eller post till dig, tillhandahålla kundsupport eller ordna leveranser. Sådana tredje parter är förbjudna att använda din personliga information förutom att tillhandahålla dessa tjänster till SmallSeoTools.com, och de är skyldiga att upprätthålla konfidentialiteten för din information.

SmallSeoTools.com kommer att avslöja din personliga information, utan förvarning, endast om det krävs enligt lag eller i god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att: (a) följa lagens påbud eller följa rättsprocesser SmallSeoTools.com eller webbplatsen; (b) skydda och försvara rättigheterna eller egendomen som tillhör SmallSeoTools.com (inklusive genomdrivande av detta avtal); och, (c) agera under brådskande omständigheter för att skydda den personliga säkerheten för användare av SmallSeoTools.com, eller allmänheten.

Informationsinsamling

All data som samlas in av verktyget SmallSeoTools.com kan nås manuellt på flera andra sätt som är allmänt tillgängliga online (Whois Lookup, Google Cached Pages, etc.). Det är därför varje enskild rapport som genereras på SmallSeoTools.com anses vara "offentlig" och lagras därför i vår databas. Dessutom kan den indexeras av sökmotorer. SmallSeoTools.com samlar in och använder webbplatsinformation för att använda sina verktyg och leverera de tjänster du har efterfrågat. Denna information kan inkludera: IP-adress, domännamn, uppskattade besökare, SEO-analys på och utanför webbplatsen, användbarhet, åtkomsttider och hänvisningswebbadresser. Denna information används av SmallSeoTools.com för driften av dess tjänst och för att tillhandahålla allmän statistik angående användningen av SmallSeoTools.com webbverktyg.

Restriktioner

Du samtycker till att du inte kommer att:

  • Distribuera innehållet på SmallSEOTools.com för vilket ändamål som helst, inklusive men inte begränsat till att sammanställa en intern databas, omfördelning eller reproduktion av innehållet av press eller media eller via något kommersiellt nätverk, kabel- eller satellitsystem.
  • Skapa härledda verk av, reverse engineering, dekompilera, demontera, anpassa, översätta, överföra, ordna, modifiera, kopiera, bunta, sälja, underlicensiera, exportera, sammanfoga, överföra, anpassa, låna, hyra, leasa, tilldela, dela, lägga ut, värd, publicera, göra tillgängligt för någon person eller på annat sätt använda, antingen direkt eller indirekt, innehållet/verktygen helt eller delvis, i någon form eller på något sätt, oavsett om de är fysiska, elektroniska eller på annat sätt.
  • Tillåt, tillåt eller gör något som skulle inkräkta på eller på annat sätt skada företagets eller dess licensgivares äganderätt eller tillåta tredje part att få tillgång till innehållet/verktygen. De begränsningar som anges i detta avtal ska inte gälla i den begränsade omfattningen av begränsningarna som är förbjudna enligt tillämplig lag.
  • Använd eller försök att använda automatiserad programvara för att hämta webbplatser (även känd som webbplatsnedladdnings- eller webbplatskopieringsmjukvara) för att spara flera sidor från webbplatsen för all användning, inklusive offlinevisning.
  • Använd bots.
  • Använd programvara för att blockera annonser för att förhindra laddning och visning av reklam från webbplatsen.

varning

Verktygen som tillhandahålls av SmallSeoTools.com har inte för avsikt att orsaka någon skada på någon användare personligen eller professionell.

Vidare är informationen häri avsedd att ge allmänna riktlinjer i frågor av gemensamt intresse. Besökare uppmuntras att rådgöra med SEO-experter och ta råd angående specifika frågor innan de fattar något beslut. SmallSeoTools.com förnekar allt ansvar för användningen av resultat som genereras av dess verktyg. Det kommer inte heller att vara ansvarigt för några fakta, resultat eller resultat som missförstås av användarna.

Säkerhet för din personliga information

SmallSeoTools.com använder en mängd olika säkerhetstekniker och procedurer för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, användning eller avslöjande. SmallSeoTools.com säkrar den personligt identifierbara information som du tillhandahåller på datorservrar i en kontrollerad, säker miljö, skyddad från obehörig tillgång, användning eller avslöjande. När personlig information (som ett kreditkortsnummer) överförs till andra webbplatser, skyddas den genom användning av kryptering, såsom Secure Socket Layer (SSL)-protokollet.

Ändringar av detta uttalande

SmallSeoTools.com kommer då och då att uppdatera dessa användarvillkor för att återspegla företags- och kundfeedback. SmallSeoTools.com uppmuntrar dig att med jämna mellanrum läsa dessa användarvillkor för att vara informerad om hur SmallSeoTools.com skyddar din information. När en sådan ändring görs kommer vi att uppdatera datumet "Senast uppdaterad" nedan. Användning av webbplatsen SmallSEOTools.com indikerar att du accepterar dessa användarvillkor.

Senast uppdaterad

25 januari 2023.

SOM SETT PÅ:

Du kanske gillar våra mest populära verktyg och appar
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad