Lysmodus

Vilkår for tjenester

Hos SmallSeoTools.com er vi svært klar over tilliten du har til oss og vårt ansvar for å beskytte personvernet ditt. Som en del av dette ansvaret deler vi med deg hvilken informasjon vi samler inn når du bruker verktøyene som tilbys på nettstedet vårt, hvorfor vi samler det inn og hvordan vi bruker det for å forbedre opplevelsen din. Ved å bruke SmallSeoTools.com nettbaserte verktøy, gir du ditt samtykke til datapraksisen beskrevet i disse "Tjenestevilkårene".

Bruk av personlig informasjon

Hvis du abonnerer på våre e-poster eller nyhetsbrev, kan SmallSeoTools.com bruke din personlig identifiserbare e-postadresse for å informere deg om andre produkter eller tjenester som tilbys av SmallSeoTools.com og dets tilknyttede selskaper. SmallSeoTools.com kan også kontakte deg via spørreundersøkelser for å kunne foreta målinger vedrørende din mening om nåværende tjenester eller potensielle nye tjenester. Vær oppmerksom på at hvis du direkte avslører personlig identifiserbar informasjon eller personlig sensitive data gjennom SmallSeoTools.com-bloggen, kan det gi fullmakt til andre til å samle inn og bruke disse dataene.

Under ingen omstendigheter vil SmallSEOTools.com selge, leie ut eller lease sin kundeliste til tredjepart. SmallSeoTools.com kan, fra tid til annen, kontakte deg på vegne av eksterne forretningspartnere om et bestemt tilbud som kan være av interesse for deg. I disse tilfellene blir ikke din unike personlig identifiserbare informasjon (e-post, navn, adresse, telefonnummer) overført til tredjeparten. I tillegg kan SmallSeoTools.com dele data med troverdige partnere som vil hjelpe oss med å utføre statistisk analyse, sende deg e-post eller postbrev, yte kundesupport, eller arrangere utkjøringer. Slike tredjeparter har forbud mot å bruke din personlige informasjon bortsett fra å tilby disse tjenestene til SmallSeoTools.com, og de er pålagt å opprettholde konfidensialiteten til din informasjon.

SmallSeoTools.com vil avsløre din personlige informasjon, uten varsel, bare hvis det er påkrevd i henhold til loven eller i god tro om at slike handlinger er nødvendige for å: (a) overholde lovens påbud eller overholde juridiske prosesser forkynt på SmallSeoTools.com eller nettstedet; (b) beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til SmallSeoTools.com (inkludert håndheving av denne avtalen); og, (c) handle under presserende omstendigheter for å beskytte den personlige sikkerheten til brukere på SmallSeoTools.com, eller offentligheten.

Informasjonsinnsamling

Alle data som samles inn av SmallSeoTools.com-verktøyet kan nås manuelt på flere andre måter som er offentlig tilgjengelig på nettet (Whois Lookup, Google Cached Pages, etc.). Det er grunnen til at hver enkelt rapport som genereres på SmallSeoTools.com anses som "offentlig" og lagres dermed i vår database. Videre kan den indekseres av søkemotorer. SmallSeoTools.com samler inn og bruker nettstedinformasjon for å betjene verktøyene og levere tjenestene du har bedt om. Denne informasjonen kan inkludere: IP-adresse, domenenavn, estimerte besøkende, SEO-analyse på stedet og utenfor nettstedet, brukervennlighet, tilgangstider og henvisende nettstedsadresser. Denne informasjonen brukes av SmallSeoTools.com for driften av tjenesten og for å gi generell statistikk angående bruk av SmallSeoTools.com nettverktøy.

Begrensninger

Du godtar at du ikke vil:

  • Distribuer innholdet til SmallSEOTools.com for ethvert formål, inkludert uten begrensning kompilering av en intern database, redistribuering eller reproduksjon av innholdet av pressen eller media eller gjennom et hvilket som helst kommersielt nettverk, kabel- eller satellittsystem.
  • Lag avledede verk av, omvendt konstruere, dekompilere, demontere, tilpasse, oversette, overføre, ordne, modifisere, kopiere, pakke, selge, underlisensiere, eksportere, slå sammen, overføre, tilpasse, låne, leie, lease, tildele, dele, outsource, hoste, publisere, gjøre tilgjengelig for enhver person eller på annen måte bruke, enten direkte eller indirekte, innholdet/verktøyene helt eller delvis, i noen form eller på noen måte, enten det er fysisk, elektronisk eller på annen måte.
  • Tillat, tillat eller gjør noe som vil krenke eller på annen måte skade selskapets eller dets lisensgivers eiendomsrettigheter eller tillate tredjepart å få tilgang til innholdet/verktøyene. Restriksjonene angitt i denne avtalen skal ikke gjelde i det begrensede omfanget av begrensningene som er forbudt i henhold til gjeldende lov.
  • Bruk eller prøv å bruke automatisert programvare for å hente inn nettsteder (også kjent som programvare for nedlasting av nettsteder eller kopimaskin for nettsider) for å lagre flere sider fra nettstedet til enhver bruk, inkludert offline visning.
  • Bruk roboter.
  • Bruk programvare for blokkering av annonser for å forhindre lasting og visning av reklame fra nettstedet.

Ansvarsfraskrivelse

Verktøyene levert av SmallSeoTools.com har ikke til hensikt å forårsake skade på noen bruker personlig eller profesjonell.

Videre er informasjonen her ment å gi generelle retningslinjer for saker av felles interesse. Besøkende oppfordres til å rådføre seg med SEO-eksperter og ta råd angående spesifikke saker før de tar noen avgjørelse. SmallSeoTools.com avviser ethvert ansvar for bruken av resultater generert av verktøyene. Den vil heller ikke være ansvarlig for fakta, resultater eller utdata som misforstås av brukerne.

Sikkerheten til din personlige informasjon

SmallSeoTools.com bruker en rekke sikkerhetsteknologier og prosedyrer for å beskytte din personlige informasjon mot uautorisert tilgang, bruk eller avsløring. SmallSeoTools.com sikrer den personlig identifiserende informasjonen du forsyner med datamaskinens servere i et kontrollert, sikkert miljø, beskyttet mot uautorisert tilgang, bruk eller utlevering. Når personlig informasjon (som et kredittkortnummer) overføres til andre nettsteder, er den beskyttet ved bruk av kryptering, slik som Secure Socket Layer (SSL)-protokollen.

Endringer i denne erklæringen

SmallSeoTools.com vil av og til oppdatere disse vilkårene for bruk for å gjenspeile tilbakemeldinger fra bedrifter og kunder. SmallSeoTools.com oppfordrer deg til med jevne mellomrom å lese disse vilkårene for bruk for å være informert om hvordan SmallSeoTools.com beskytter din informasjon. Når en slik endring gjøres, vil vi oppdatere «Sist oppdatert»-datoen nedenfor. Bruk av SmallSEOTools.com-nettstedet indikerer at du godtar disse vilkårene for bruk.

Sist oppdatert

25. januar 2023.

SOM SETT PÅ:

Du kan like våre mest populære verktøy og apper
Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert