Licht

Servicevoorwaarden

Bij SmallSeoTools.com zijn we ons terdege bewust van het vertrouwen dat u in ons stelt en onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Als onderdeel van deze verantwoordelijkheid delen we met u welke informatie we verzamelen wanneer u de tools gebruikt die op onze website worden aangeboden, waarom we deze verzamelen en hoe we deze gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Door de webgebaseerde tools van SmallSeoTools.com te gebruiken, geeft u uw toestemming voor de gegevenspraktijken die worden beschreven in deze "Servicevoorwaarden".

Gebruik van persoonlijke informatie

Als u zich abonneert op onze e-mails of nieuwsbrief, kan SmallSeoTools.com uw persoonlijk identificeerbare e-mailadres gebruiken om u te informeren over andere producten of diensten die worden aangeboden door SmallSeoTools.com en zijn gelieerde ondernemingen. SmallSeoTools.com kan ook contact met u opnemen via enquetes om uw mening over huidige services of over mogelijk nieuwe services te onderzoeken. Houd er rekening mee dat als u persoonlijk identificeerbare informatie of persoonlijk gevoelige gegevens rechtstreeks openbaar maakt via de SmallSeoTools.com-blog, dit anderen de bevoegdheid kan geven om deze gegevens te verzamelen en te gebruiken.

SmallSEOTools.com verkoopt, verhuurt of leaset haar klantenlijsten niet aan derden. SmallSeoTools.com kan, van tijd tot tijd, contact met u opnemen in de naam van externe bedrijfspartners in verband met een zeker aanbod dat voor u interessant kan zijn. In die gevallen wordt uw unieke persoonlijk identificeerbare informatie (e-mail, naam, adres, telefoonnummer) niet overgedragen aan de derde partij. Daarbij mag SmallSeoTools.com gegevens delen met vertrouwde partners om ons te helpen statistieke analyses uit te voeren, om u e-mail of post te sturen, om te voorzien in klantenondersteuning, of om leveringen te regelen. Het is dergelijke derden niet toegestaan om uw persoonsgegevens te gebruiken, behalve om deze services te verstrekken aan SmallSeoTools.com, en ze zijn verplicht tot geheimhouding van uw informatie.

SmallSeoTools.com zal uw persoonlijke gegevens, zonder voorafgaande kennisgeving, alleen bekendmaken als dit wettelijk verplicht is of als wij te goeder trouw geloven dat een dergelijke actie noodzakelijk is om: (a) te voldoen aan de edicten van de wet of te voldoen aan een juridisch proces dat is gevoerd op SmallSeoTools.com of de site; (b) de rechten of eigendommen van SmallSeoTools.com te beschermen en te verdedigen (inclusief het afdwingen van deze overeenkomst); en, (c) te handelen onder urgente omstandigheden om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van SmallSeoTools.com, of the het publiek te beschermen.

Informatie verzameling

Alle gegevens die door de SmallSeoTools.com-tool worden verzameld, kunnen handmatig worden geopend op verschillende andere manieren die online openbaar beschikbaar zijn (Whois Lookup, Google Cached Pages, enz.). Daarom wordt elk afzonderlijk rapport dat op SmallSeoTools.com wordt gegenereerd, als 'openbaar' beschouwd en wordt het dus opgeslagen in onze database. Bovendien kan het worden geïndexeerd door zoekmachines. SmallSeoTools.com verzamelt en gebruikt website-informatie om de tools te gebruiken en de door u gevraagde services te leveren. Deze informatie kan het volgende omvatten: IP-adres, domeinnamen, geschatte bezoekersaantallen, in-site en off-site SEO-analyse, bruikbaarheid, toegangstijden en verwijzende website-adressen. Deze informatie wordt door SmallSeoTools.com gebruikt voor de werking van zijn service en om algemene statistieken te verstrekken over het gebruik van de SmallSeoTools.com-webhulpprogramma's.

Beperkingen

U stemt ermee in dat u niet:

  • Verspreid de inhoud van SmallSEOTools.com voor welk doel dan ook, inclusief maar niet beperkt tot het samenstellen van een interne database, herverspreiding of reproductie van de inhoud door de pers of media of via een commercieel netwerk, kabel- of satellietsysteem.
  • Afgeleide werken maken van, reverse-engineering, decompileren, demonteren, aanpassen, vertalen, verzenden, ordenen, wijzigen, kopiëren, bundelen, verkopen, in sublicentie geven, exporteren, samenvoegen, overdragen, aanpassen, uitlenen, huren, leasen, toewijzen, delen, uitbesteden, hosten, publiceren, beschikbaar stellen aan enige persoon of anderszins, direct of indirect, de inhoud/tools geheel of gedeeltelijk gebruiken, in welke vorm of op welke manier dan ook, hetzij fysiek, elektronisch of anderszins.
  • Alles toestaan, toestaan of doen dat de eigendomsrechten van het bedrijf of zijn licentiegever schendt of anderszins schaadt, of een derde partij toegang geven tot de inhoud/tools. De beperkingen die in deze Overeenkomst zijn uiteengezet, zijn niet van toepassing in de beperkte omvang van de beperkingen die door de toepasselijke wetgeving zijn verboden.
  • Gebruik of probeer geautomatiseerde website-grabbing-software te gebruiken (ook bekend als website-downloader of website-kopieersoftware) om meerdere pagina's van de website op te slaan voor elk gebruik, inclusief offline weergave.
  • Gebruik bots.
  • Gebruik software voor het blokkeren van advertenties om te voorkomen dat advertenties van de website worden geladen en weergegeven.

Vrijwaring

De tools die door SmallSeoTools.com worden aangeboden, zijn niet bedoeld om persoonlijke of professionele schade toe te brengen aan een gebruiker.

Verder is de hierin opgenomen informatie bedoeld om algemene richtlijnen te geven over zaken van gemeenschappelijk belang. Bezoekers worden aangemoedigd om SEO-experts te raadplegen en advies in te winnen over specifieke zaken voordat ze een beslissing nemen. SmallSeoTools.com ontkent elke verantwoordelijkheid voor het gebruik van resultaten die door zijn tools worden gegenereerd. Het is ook niet verantwoordelijk voor feiten, resultaten of uitvoer die door de gebruikers verkeerd worden begrepen.

Beveiliging van uw persoonlijke informatie

SmallSeoTools.com maakt gebruik van verschillende beveiligingstechnologieën en -procedures om uw persoonlijke gegevens te helpen beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik of openbaarmaking. SmallSeoTools.com stelt de persoonsgegevens die u aanlevert aan computerservers veilig in een gecontroleerde, zekere omgeving, beschermd tegen ongemachtigde toegang, gebruik of openbaring. Wanneer persoonlijke informatie (zoals een creditcardnummer) naar andere websites wordt verzonden, wordt deze beschermd door het gebruik van encryptie, zoals het Secure Socket Layer (SSL)-protocol.

Wijzigingen in deze Verklaring

SmallSeoTools.com zal deze Servicevoorwaarden af en toe bijwerken om feedback van bedrijven en klanten weer te geven. SmallSeoTools.com moedigt u aan om regelmatig deze Servicevoorwaarden door te nemen om op de hoogte te blijven van hoe SmallSeoTools.com uw informatie beschermt. Wanneer een dergelijke wijziging wordt aangebracht, werken we de datum "Laatst bijgewerkt" hieronder bij. Gebruik van de website SmallSEOTools.com geeft aan dat u akkoord gaat met deze Servicevoorwaarden.

Laatst bijgewerkt

25 januari 2023.

ZOALS GEZIEN OP:

Misschien vind je onze meest populaire tools en apps leuk
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte