Close Popup
Ljusläge
Gradera oss!
Report Bug

BILDSÖK

Vill du söka liknande bilder över internet? Detta verktyg gör det super snabbt och enkelt att göra en bildsökning för personligt eller arbetsmässigt bruk. Ladda bara upp en bild eller ange bildens URL eller välj en bild från Dropbox eller från Google Bilder.

Fri
img field Proffs
bild av dra och släpp

Sök efter bild


ELLER

pro image Ladda upp flera bilder
bild av dra och släpp

Sök efter URL

img field
ELLER

pro image Ladda upp flera bilder
bild av dra och släpp

Sök efter nyckelord

img field
ELLER

pro image Ladda upp flera bilder
PRO PricingPro bildsökning
Prova andra relevanta verktyg

HUR KAN JAG GÖRA EN BILDSÖK?

Bildsök -verktyget på vår webbplats ger dig tre alternativ för att utföra en fotosökning. Du kan göra det genom att:

  • Ange bild -URL
  • Ladda upp en bild
  • Söker med nyckelord

HUR DU BÖRJAR SÖKA EN BILD MED DIN TELEFON OCH DATOR

För det mesta står människor inför en begränsning för att använda vissa onlinetjänster som bara kan nås med ett skrivbord. Det är dock inte fallet med vårt verktyg för omvänd sökning. Precis som du utför google bildsök på PC, görs sök efter bild på telefonen också på ett liknande sätt. Så oavsett vilken enhet du använder för sökning kommer du aldrig att möta kompatibilitetsproblem när du använder det här verktyget.

Bildsök på telefon

Vi har gjort det här verktyget på denna webbplats för alla enheter. Googles bildsökning på en telefon kan göras med alla Android- och iOS -smarttelefoner och surfplattor. Låt oss diskutera båda:

Bildsökning på en Android vs iOS telefon

Har du fått en bild från en vän på din Android -telefon, och du vet inte ett ord om det? Oroa dig inte! Du kan söka efter bild på en Android också, du skulle inte stöta på några besvär när du använder vårt verktyg från Android -enheter.

Googles bildsökning på iOS fungerar också på samma sätt som på Android -telefonen. Med Safari eller någon annan webbläsare kan du komma åt google sök efter bild på iPhone och hitta liknande foton på några sekunder.

Bildsök med PC

Är du intresserad av att hitta den ursprungliga källan till en bild som du hittade på en webbplats? Du kan google omvändsöka en bild på datorn inom nolltid. Du kan utföra den här uppgiften på både Windows och Mac, så låt oss diskutera dem:

Bildsökning på skrivbordet: Window vs Mac

Bildsökningen på ett skrivbord är ett enkelt jobb som låter dig ladda upp bilden från din dator och molnlagring. Öppna bara webbläsaren från alla Windows -operativsystem på vilken dator som helst. Du kan dra och släppa bilden på det här verktyget, och det är uppenbarligen det snabbaste sättet.

När kan alla enheter täckas, hur kan Mac -användarna bli besvikna? ja! Bildsökningen på Mac fungerar på samma sätt från en webbläsare som du öppnar på en Mac -enhet. Detta webbaserade verktyg är för alla runt om i världen, oavsett vilken enhet de använder.

BILDSÖK MADE SIMPLE!

Sökning är ganska standardiserad!

Om du ville ha information om de sötaste hundarna på planeten, var det bara att skriva in din sökterm "de 10 sötaste, mest bedårande, mest fantastiskt underbara valparna någonsin" och sökmotorn kommer att ge de bästa resultaten den hittar, eller hur?

Tänk om du i ett annat scenario hittade bilden på en riktigt söt hund som du beundrade så mycket?

Och låt oss säga att du inte visste något om det och därför ville du hitta lite information om valpen eller till och med hitta fler av dess foton.

Hur skulle du söka informationen?

Tja, det är där Image Search kommer till nytta.

VAD ÄR BAKFOTOSÖKNING & HUR FUNGERAR BILDSÖKMOTOR?

Enkelt uttryckt är bildsök en slags onlinesökning där du laddar upp en bild (istället för att ange ett textbaserat eller röstbaserat sökord) för att hitta information baserad på frågan.

Med Google Bilder kan du snabbt upptäcka visuellt liknande bilder från hela webben och få relativ information om ett foto inklusive objekt eller platser i det, och dess metadata som namnet på objektet.

I teknisk talning fungerar omvänd bildsökning med hjälp av en frågeteknik som kallas content-based image retrieval (CBIR)-även känd som query by image content (QBIC) och content-based visual information retrieval (CBVIR)-för att tillämpa datorsyn vid hämtning digitala bilder från Internet baserat på matematiska modeller. Detta är fallet med sök efter bild. För att hämta informationen är exempelbilden det som formulerar en sökfråga och därmed avlägsnar behovet av att användaren ska gissa sökord. Du kan läsa mer om bildsök.

Det finns många tekniska detaljer för att omvända fotouppslagning, men det är inte nödvändigt att tröttna på dem. Låt oss hellre titta på vad du kan uppnå med fotosökning.

VAD DU KAN GÖRA MED BILDSÖKMOTOR

Du kan göra många underbara saker med omvänd bilduppslagning, men här är några:

Läs mer om objekt i en bild

Bildsök -verktyget låter dig hitta information om objekt i en bild. Till exempel innehåller en bild flera objekt, inklusive ett träbord, och du vill veta mer om det. Fotosökningen hjälper dig i detta avseende, eftersom du enkelt kan hitta liknande bilder relaterade till det specifika objektet med det här verktyget. Det här verktyget låter dig hitta omfattande detaljer om ett sådant objekt och hjälper dig också att upptäcka portalerna där du kan köpa det.

Hitta visuellt liknande bilder

Tror du att du behöver nästan samma bild men med olika stilar? Bildsök meta låter dig upptäcka visuellt liknande eller besläktade bilder till exemplet.

Hitta de ursprungliga källorna till bilder

Om du vill hitta en bildkälla för att ge rätt kredit till bildens ägare, men har svårt att upptäcka vem den ursprungliga skaparen är, är bildsökaren den bästa lösningen på din fråga.

Hitta plagierade foton

Fotopilfarare kanske tycker att de är smarta, men bildsök gör dig smartare! Om du har massor med originalbilder och vill veta om någon använder dem utan ditt tillstånd eller ger några krediter, så är detta omvända bildverktyg din nya assistent. Du kommer till och med att kunna se hur många andra sidor som har din bild.

Skapa möjligheter för bakåtlänk

Använd inte bara en bildsökare för att hitta personer som använder dina foton utan att tillskriva krediter, be dem nämna dig som författare och länka tillbaka till din sida. Du kan till och med använda denna omvända bild som ett SEO -verktyg. Perfekt för SEO!

Identifiera personer, platser och produkter

Har du foton på människor, platser eller produkter som du inte känner till? Inga problem! Ladda bara upp dem och sök efter bild hjälper dig att identifiera dem för dig så länge det finns identiska bilder eller information online. Du kan hitta mer smart användning av detta omvända bildverktyg.

Upptäck fler versioner av en viss bild

Kanske din nuvarande version av en bild inte får jobbet gjort. Med omvänd bildsökning kan du få fler versioner av en viss bild, oavsett om det betyder en annan storlek, format eller en som inte är lika suddig.

Upptäck falska konton

Låt omvänd bildsökning hjälpa till att hålla ditt personliga rykte rent och om du tror att du utsätts för kattfiske och någon annan använder en falsk identitet på ett socialt mediekonto. Att utföra en omvänd scammer sök efter bild med en omvänd bildsökning kan avslöja den verkliga personen.

HUR DU ANVÄNDER DET BAKRE SÖKVERKTYGET AV SMALLSEOTOOLS

Liknande sök efter bild av SmallSEOTools är ett verktyg för omvänd bildsökning och fotoigenkänning. Vi är experter på datorsyn, mönsterigenkänning och fotouppslagning.

Ouromvänd bildsökning -verktyget är lätt att använda, pålitligt och kan leta upp nästan vilken bild som helst online. Allt som krävs är att du laddar upp ett foto och vår sofistikerade algoritm returnerar de bäst matchade bilderna och detaljerad information om den bilden direkt, från databaserna för Google, Bing och Yandex.

Här är stegen som är inblandade:

Ha din fråga foto till hands. Du kan antingen ladda upp bilder som finns tillgängliga i ditt fotobibliotek, eller så kan du ta en ny bild med telefonens kamera eller ladda upp befintliga bilder från dina molnlagringstjänster som Google Drive eller Dropbox. Så det första steget är att ha de foton du vill slå upp redo på en av dessa platser.

Gå till https://smallseotools.com/sv/reverse-image-search/ för att komma igång.

Ladda upp din förfrågningsbild genom att direkt klistra in webbadressen för bildbild online eller ladda upp foton från din enhet eller välja en bild från Dropbox eller Google Drive. Du kan ladda upp .JPG, .JPEG, .PNG och .GIF tillägg.

Klicka sedan på "Sök liknande bild" för att köra den.

När du har gjort det kommer vår supersmarta algoritm att göra resten, gräva upp information från Google, Bing och Yandex för att återge de bäst matchade bildresultaten och deras relativa detaljer. Allt du behöver göra nu är att klicka på "Kontrollera bilder" för att se resultat baserat på din föredragna plattform.

VI respekterar våra användare

Alla bilder du laddar upp i vårt sök efter bild -verktyg är 100% säkra. Vi delar eller säljer inga av dina foton och sparar inte heller ditt innehåll i vår databas. Så du kan vara säker på att din information är i säkra händer.

Alla liknande bilder på denna sida erhölls med vårt mobila omvänd bildsökningsverktyg. Men vi har också andra verktyg som du kan tycka är användbara, till exempel våra Image Resizer och Image Compressor -verktyg.

Andra språk: English, русский, 日本語, italiano, français, Português, Español, Deutsche, 中文

Dela med sig länkat inlägg tweeta Dela med sig

SOM SETT PÅ:

Du kanske gillar våra mest populära verktyg och appar
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad