Lysmodus

Plagiat Checker API

En avansert plagiatkontroller API
API

Plagiat Checker API med
dypsøketeknologi

Gjør deg klar til å sjekke plagiat med avansert AI-basert teknologi. Den umiddelbare resultatgenereringen og den detaljerte rapporten om plagierte setninger, setninger eller passasjer vil opplyse deg om dupliseringen av innholdet ditt.

Styr deg selv med en Plagiat Checker API for å eskalere innholdsutviklingsstrategien din

Hvordan kan plagiatkontroll hjelpe bedriften din?

Duplikatinnholdsdetektor-APIet levert av SmallSEOTools bringer letthet til terskelen din. Den kjører likhetssjekker på innholdet du publiserer for å redde deg fra ubehagelige omstendigheter. Nå er tiden inne for ikke å bli et offer for omstendighetene, men en mester i virksomhetens vekststrategi. I stedet for å bli straffet av søkemotorene på grunn av duplisert innhold, er det bedre å ta nødvendige tiltak for å redde deg selv.

Search
Search

Setning Wise Checking

De fleste av plagiatsjekker-API-ene og andre programmer kjører bare en likhetssjekk over passasjene og innholdet generelt. Mens plagiatsjekker-APIet som tilbys av SmallSEOTools sjekker plagiat i innholdet setningsmessig.

Search

Rask og nøyaktig skanning av innhold

Resultatene generert av denne plagiatsjekker-APIen er raske og nøyaktige. I stedet for å bruke tiden din på å skanne, er det en bedre tilnærming å se på ulike ender av virksomheten din for å gjøre den så lukrativ som den kan være.

Safe

Trygt og sikkert

Plagiatsjekker-APIet som tilbys av SmallSEOTools er helt trygt og sikkert. Du trenger ikke å bekymre deg for personvern. Den har blitt sikret med et ekstra lag med SSL-sertifikat, noe som betyr at det ikke kompromitterer brukerens personvern.

Easy

Enkel å konfigurere

Vi har utviklet denne API-en ved å huske på kjernebehovene til brukerne. Du vil ikke komme inn i noen intrikate prosesser for å utføre oppgaven. Konfigurasjonen av API er ganske enkel.

Multiple

Bruk av flere nettsteder

Vi gir deg muligheten til å bruke denne APIen på flere nettsteder. Du vil ikke ha bekreftet kontoen hver gang du er i ferd med å konfigurere den.

SOM SETT PÅ: