Ljusläge
Gradera oss!
Report Bug

Bild till text

För att extrahera text från bild introducerar vi en gratis OCR-tjänst (Optical Character Recognition) online. Ladda upp ett foto till bilden till textkonverterare online, klicka på konvertera och få din textfil direkt.

FÖRSÖK NU
Dra och släpp bilder
Ladda upp PNG, GIF, JPG, JPEG, WEBP Upp till 3 bilder, max 5 MB vardera.

Processing...

Vad Är Bild Till Text Converter?

Med bild till text-konverteraren online kan du ladda upp valfri bildfil, analysera texten i den och sedan konvertera den maskinskrivna, utskrivna eller handskrivna texten i bilden till en textfil. Det låter dig ladda ner och dela dokument ganska enkelt.

En gratis programvara för optisk teckenigenkänning online översätter tecknen i en bild till elektroniskt designade tecken. Genom att använda den här bild-till-text-konverteraren kan du enkelt extrahera text från bild istället för att gå igenom allt besvär med att skriva ut det.

Hur Konvertera Bild Till Text ?

SmallSEOTools har skapat en exceptionellt fyndig bild till text-konverterare online. Följ enkla steg för att konvertera bild till text : 

 1. Ladda upp en bild för att konvertera till text från din enhet eller molnlagring.
 2. Klicka på knappen Konvertera till text för att initiera konverteringsprocessen.
 3. Förhandsgranska den konverterade texten; kopiera den till urklipp med ett enda klick eller spara textfilen på din enhet genom att klicka på knappen Ladda ner.

 Obs: Du kan också få text från bilden genom att ladda upp den till Google Drive eller Dropbox 

Funktioner I Bild Till Textkonverterare Online

 • AI-baserad textextraktion från bild till text.

 bild till textkonvertering är baserad på artificiell Intelligens som smart extraherar text från bilderna utan att utelämna någon viktig information. Du behöver inte oroa dig för exaktheten i resultaten som genereras av denna avancerade foto till text-konverterare , eftersom den utför AI-baserad textextraktion.

 • Identifiering av matematiska ekvationer

Förutom att skanna text från bild som innehåller alfabet och siffror, kan denna bild-till-textkonverterare också identifiera matematiska ekvationer. Anta att du vill extrahera ekvationer som består av flera symboler och specialtecken. I så fall behöver du inte oroa dig, eftersom detta verktyg konvertera bild till text kommer att göra det på dina vägnar effektivt.

 • Konvertering av handskrivna anteckningar till text

Det är inte lätt för människor, främst studenter, att förbereda digitala filer för sina handskrivna anteckningar, eftersom det kräver mycket tid och ansträngning. Denna bild till text-konverterare underlättar detta arbete, eftersom den kan konvertera handskrivna anteckningar till text. Allt du behöver göra är att klicka på de tydliga bilderna av dina handskrivna anteckningar och ladda upp dem på denna jpg till text-konverterare för att få tag på texten i digital form. 

 • Extrahera innehåll i sociala medier

Om du har stött på en bild som innehåller text när du bläddrar genom sociala medieplattformar, kan du enkelt konvertera foto till text från den med hjälp av det här verktyget. Detta bild till text-omvandlare kommer att ge dig resultat i en fråga om en instans. 

 • Organisera massor av dokument

Att organisera skannade dokument på din enhet är inte en lätt uppgift. Du kan lösa denna fråga med hjälp av bildöversättaren online, eftersom den låter dig skanna text från bild. När du extraherar text från bild kan du enkelt få den i dokumentform och organisera massor av data effektivt.

 • Skanna text från bild med låg upplösning 

Många OCR-konverterare kan inte extrahera text från lågupplösta bilder. Den här avancerade bild till text-konverteraren kan dock skanna text från bilder av låg kvalitet och extrahera hela texten exakt.

 • Stöder flera molnlagringar

Denna bild till text onlinekonverterare ger ett brett utbud av alternativ för att ladda upp bilder på denna OCR-omvandlare för att ge användarna fullständig bekvämlighet. Om bilderna du vill extrahera lagras på molnlagring behöver du inte ladda ner filen på din enhet. Detta foto till text-konverterare låter dig kopiera text från foton från Google Drive eller Dropbox direkt och konvertera dem till text.

 • Flera bildformat

Detta bild till text-omvandlare stöder flera bildformat för att hjälpa människor att utföra denna konvertering utan att behöva möta något krångel. Du behöver inte få dina bilder i ett specifikt format, eftersom denna foto till text-konverterare kan omvandla flera bilder i flera format till text, såsom JPG, PNG, JPEG, etc.

 • Flerspråkig support

Bildöversättaren online som erbjuds på SmallSEOTools kan nås var som helst runt om i världen på användarens föredragna språk. Förutom engelska stöder denna bild till text online-konverterare även andra språk, som inkluderar franska, kinesiska, spanska, japanska, ryska, italienska, portugisiska och holländska.

 • Resultatnoggrannhet

Detta bild till text online-konverterare säkerställer korrekta resultat för sina användare. Den avancerade mekanismen som arbetar med detta verktyg bild till text skannar en bild djupt och ger möjlighet att extrahera all text som finns i den. Du kan få text från bild med 100 % korrekta resultat med hjälp av denna online bildöversättare.

 • Granska och ladda

ner textfil Till skillnad från andra onlineverktyg som ber dig att ladda ner filen för att se resultaten, låter denna jpg till text-konverterare dig granska resultaten först. Du kan ladda ner textfilen med ett enda klick eller kopiera texten som genereras av denna bild till text-konverterare om du blir nöjd med resultatet när du granskar det. 

Hur Fungerar Online Optisk Karaktärgenkänning (OCR)?

När det kommer till bild till text-omvandlare online gratis, är detta OCR online en revolutionerande teknik som låter dig granska ett foto och identifiera texten som skrivits eller skrivits på det. Denna text kan senare översättas och användas i din ordbehandlare, publiceringsprogram eller för andra textrelaterade ändamål. OCR till text är ett komplext men ändå effektivt sätt för elektronisk eller mekanisk omvandling av en bild till maskinkodad text. Online OCR-konverterare används vanligtvis i skannade dokument, särskilt lämpligt för situationer där du måste kopiera text från bild, men att skriva är inte vad du vill.

För att konvertera bild till text online stöder denna plattform OCR-teknik. Denna gratis OCR-konverterare online fungerar med de tre stegen för att kopiera text från bilder. 

 • Förbearbetning av bilder i OCR

Denna OCR-omvandlare börjar med att förbehandla data som finns i en bild. Denna OCR till text-process ser till att göra viktiga funktioner i en bild mer specificerade för att underlätta nästa steg att känna igen tecken.

 • Igenkänning av tecken i OCR

Efter förbearbetning av en bild fungerar denna gratis OCR-konverterare online på att känna igen tecken i en bild. Den ser till att konvertera bild till text genom att känna igen alla typer av tecken den innehåller, inklusive bokstäver, symboler och siffror. 

 • Efterbearbetning av bilder i OCR

 img to text converter online ger användarna helt korrekta resultat. Därför, efter att ha identifierat tecken, efterbehandlar den en bilds data för att säkerställa att ingen information hoppas över under textextraktionen.

Användningsfall Av Bild Till Text Konverteringsbearbetning

 • Av fakturor verktyget

bild till OCR kan fånga data som finns i fakturor och smart översätta den till en redigerbar textfil genom sin AI-baserade teknologi.

 • Bearbetning av kontoutdrag

Denna bild-till-text-konverterare hjälper dig att bearbeta kontoutdrag, eftersom den exakt extraherar texten i bilderna utan att hoppa över någon information.

 • Extrahera data automatiskt från packlistor

Ge informationen om packlistor till kunderna på ett korrekt och automatiserat sätt med hjälp av denna bild till OCR-verktyget.

 • Bearbeta efterföljande 12 månaders uttalanden Att

extrahera data från låntagarens dokument är inte längre en komplicerad process, eftersom denna online bild-till-text-konverterare hjälper dig med bearbetningen av efterföljande 12-månadersutdrag. 

Hur Bild Till Textkonverterare Visar Sig Vara Användbar För Att Hantera Dokument?

 • Dokumentsäkerhet

När du använder detta online bild till text behöver du inte oroa dig för integriteten för de dokument du laddar upp. Databaserna för denna foto till text-konverterare har utformats för att inte lagra användarnas data i alla fall. Så fort du får text från bild tas din bild automatiskt bort från dess servrar.

 • Kostnadseffektiv

Online bild till text-konverterare som erbjuds på SmallSEOTools tar inte ut ett öre från sina användare. Därför är det ett kostnadseffektivt sätt att hantera dokument, jämfört med att skaffa tjänster från en datainmatningsspecialist som kommer att debitera dig en rejäl summa för att extrahera text från bilder.

 • Spara lagring Att

hantera textfiler är mycket enklare än att hantera bilder eller skannade dokument. Med hjälp av det här verktyget kan du rensa upp utrymme på din enhet, eftersom bilderna förbrukar mycket mer lagring jämfört med textfilerna.

 • Lätttillgänglig

När du kommer åt data lagrad på enheten kan du enkelt leta efter text jämfört med bilderna. Därför kan du hantera dina dokument med hjälp av bildkonverteraren online och använda den till din fördel och få png till text utan ansträngning.

 • Spara tid

Översättaren foto till text är ett utmärkt sätt att spara tid som du kanske är upptagen med att lägga på att hantera dokument. Du kan lägga vantarna på texten i en bild och göra de ändringar som krävs utan att slösa en minut. 

 • Öka produktiviteten

Eftersom denna JPG till text-konverterare kan instansiera omedelbara resultat, kommer din arbetsproduktivitet gradvis att förbättras. Det kommer att ta avsevärd tid om du litar på den manuella arbetsstyrkan för att extrahera text från bilder. Å andra sidan utför onlinebildkonverteraren textextraktion från bilder direkt, vilket påverkar din produktivitet positivt.

Varför Photo To Text Converter Online Spara Tid Och Ansvar?

Med hjälp av en gratis OCR online omvandlare kan du eller din organisation konvertera bild till text , så att du kan göra en elektronisk sökning eller en annan uppgift med omedelbara resultat för all information som krävs.

Att använda en bildtextextraktor för att digitalisera dina foton och information kommer att göra det lättare för dig att hitta och extrahera det du behöver.

Använd en gratis OCR-konverteringsteknik online idag och gör ditt liv enkelt! Här är några andra gratisverktyg som Bildkompressor & BILDSÖK som kan vara till hjälp för dig.

Vanliga Frågor

Hur kopierar man text från bild?

Du kan kopiera text från en bild med hjälp av ocr image to text converter. När du använder det här verktyget för att konvertera en bild till text, låter det dig kopiera texten som extraherats från den.

Hur konverterar jag skannad handskrift till text?

För att skanna text från bild med handskrivet material måste du ladda upp de skannade bilderna på denna bild till text-konverterare online gratis. Se till att bilderna som innehåller din handskrivna text är tydliga. Efter det måste du trycka på konvertera-knappen. Funktionen OCR online gratis kommer att generera och presentera resultat på några sekunder.

Hur fungerar OCR?

OCR eller Optical Character Recognition, fungerar genom att tolka texten i en bild och extrahera den som en redigerbar kopia för användarna. Denna teknik innehåller ett brett utbud av symboler, tecken och siffror som matchar texten på en bild och presenterar den för användarna med hög noggrannhet.

Hur kan jag spara OCR-resultaten?

Att spara OCR-resultaten som genereras av denna OCR-omvandlare är ganska enkelt. Allt du behöver göra är att klicka på nedladdningsknappen för att spara textfilen på din enhet. Alternativt kan du kopiera text från bilder och klistra in dem var du vill.

SOM SETT PÅ:

Du kanske gillar våra mest populära verktyg och appar
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad