Ușoară

DESPRE NOI — MICI INSTRUMENTE SEO

Suntem o echipă de experți SEO efectiv pasionați. Construim instrumente SEO mici pentru a face internetul un loc mai bun!

POVESTEA SST

În 2010, am observat că nu mulți oameni aveau acces la instrumente SEO de calitate premium, cu atât mai mult, unul pe care le puteau folosi gratuit. Și din această cauză, mulți specialiști în marketing nu au profitat la maximum de eforturile lor de marketing în motoarele de căutare (SEM). Aceasta a fost o mare problemă, în special pentru utilizatorii low-end.

Am acceptat provocarea și am trecut rapid la acțiune. Am înregistrat smallseotools.com și am construit o echipă de dezvoltatori profesioniști foarte calificați și am reunit experți din industrie pentru a începe să creăm instrumente SEO mici, dar semnificative.

Cu asta s-a născut Small SEO Tools.

Astăzi, Small SEO Tools rulează ceea ce este probabil cea mai mare „comoară” de pe web de instrumente standard premium de SEO, disponibile pentru utilizare gratuită de oricine.

ÎNTEATORIA NOASTRA

Small SEO Tools a fost fondată în 2010 de Tausif Akram, un antreprenor web cu experiență și de lungă durată care operează în Londra, Anglia. Astăzi, Tausif conduce viziunea strategică a Small SEO Tools și continuă să-și inspire echipa cu abilitățile sale excepționale de conducere și afaceri.

SST totul a început cu o idee simplă: să facem instrumente SEO de calitate premium accesibile pentru TOTI. De atunci, nu s-a mai privit înapoi! Ceea ce a început ca un site web mic, cu doar câteva instrumente de bază, s-a transformat în inventarul final al web-ului de instrumente SEO gratuite.

Viziunea noastră este să creăm instrumente SEO care sunt la fel de bune ca și cele plătite și să le facem disponibile pentru toată lumea de pe web, în ​​mod absolut gratuit. Acest lucru îl facem din 2010 și încă ne extindem.

IDEOLOGII NOASTRE

La SST, ideologiile noastre sunt foarte diferite de ceea ce există acolo. Credem că există o modalitate mai bună de a face marketing. Credem că, așa cum cele mai bune lucruri din viață sunt gratuite, cele mai bune instrumente SEO ar trebui să fie gratuite pentru ca oamenii să le folosească.

Suntem obsesiv pasionați de asta și de aceea oferim instrumentele și conținutul nostru 100% gratuit.

Misiunea noastră este să oferim instrumente SEO excelente, care pot concura cu cele plătite de acolo, sau chiar performanțe mai bune decât acestea - dar gratuite pentru a fi folosite de oricine.

Ne concentrăm pe optimizarea motoarelor de căutare și pe conținut, deoarece acestea sunt esențialul marketingului pe Internet. Odată ce îți înțelegi corect conținutul și SEO, traficul va curge și în cele din urmă vânzările tale.

SEO în sine este atât de complex și nu este ușor de înțeles sau de implementat. Vedem asta ca pe o oportunitate de a ajuta oamenii — suntem încântați să simplificăm SEO pentru toată lumea prin instrumentele noastre, educația și comunitatea.

CUM AM CRESCUT

De la înființarea noastră, Small SEO Tools au crescut, din putere în forță, atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Iată câteva dintre numerele noastre:

Instrumentele noastre

Din doar 3 instrumente SEO, acum rulăm peste 120 de instrumente SEO și conținut remarcabile în mai mult de 10 categorii, probabil cea mai mare concentrație de instrumente SEO într-un singur loc de pe Internet astăzi. Dar nu numai că numărul instrumentelor noastre a crescut, ci și calitatea a cunoscut o îmbunătățire semnificativă masivă.

Atingerea noastră

Instrumentele noastre mici SEO sunt folosite de milioane de oameni din peste 100 de țări din întreaga lume.

Număr de utilizatori

Puterea noastră de utilizatori a crescut, de asemenea, impresionant. De la început, instrumentele noastre au fost folosite de milioane de oameni din întreaga lume.

Acoperire media

Suntem iubiți, despre care se vorbește și sunt recomandați în locuri precum Microsoft, Mashable, Moz, Entrepreneur.com, Hubspot, Search Engine Journal, Ahrefs, Lifehack, Woorank, Issuu, Steemit și multe altele.

UTILIZATORII NOȘTRI

De-a lungul anilor, Small SEO Tools a devenit platforma de bază pentru diferite grupuri de agenți de marketing online. Utilizatorii noștri ideali includ:

 • Administratorii site-urilor web
 • Proprietari de site-uri web
 • Profesionisti SEO
 • Bloggeri
 • Webmasteri
 • Scriitori independenți
 • Corectori
 • Editori de conținut
 • Editori video
 • Managerii de marketing
 • Agenții de publicitate online
 • Creatori de infografice
 • Web designeri
 • Dezvoltatori web
 • Fotografi online
 • Dezvoltatori web
 • Fotografi online
 • Experți în cercetare
 • Profesori
 • Elevi

Am primit numeroase mărturii de la mii și mii de oameni din întreaga lume, care au folosit instrumentele noastre și au beneficiat de ele.

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ!

Aveți întrebări sau idei pe care doriți să le împărtășiți? Vrei să intervievezi CEO-ul nostru? Aveți nevoie de ajutor sau asistență cu oricare dintre instrumentele noastre? Doriți să împărtășiți o mărturie? Sau vrei doar să te salut?

Ne puteți contacta oricând la [email protected]

PS: Am observat că de-a lungul timpului, unele site-uri web care încearcă să imite sau să imite platforma și instrumentele noastre au apărut în câteva locuri de pe web. Am dori să menționăm aici că singurul site oficial al Small SEO Tools este smallseotools.com. Toate instrumentele, știrile și conținutul nostru sunt găzduite numai pe acest domeniu.

ASA VĂZUT PE:

S-ar putea să vă placă cele mai populare instrumente și aplicații ale noastre
Abonați-vă la buletinul nostru informativ și fiți la curent